Kuruyemişçide bayılan müşterinin zarar görmesini esnaf önledi

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir kuruyemişçi dükkanına gelen müşterinin rahatsızlanıp bayıldığını fark eden esnafın zamanında müdahalesi güvenlik kamerasına takıldı.

Sincan 20.07.2022, 21:58 İrem Durak
Kuruyemişçide bayılan müşterinin zarar görmesini esnaf önledi

Kuruyemişçide bayılan müşterinin zarar görmesini esnaf önledi

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir kuruyemişçi dükkanına gelen müşterinin rahatsızlanıp bayıldığını fark eden esnafın zamanında müdahalesi güvenlik kamerasına takıldı. Esnafın yüksek dikkati bayılan müşterinin zarar görmesinin önüne geçti.

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir kuruyemişçiye giden müşterinin rahatsızlanıp bayıldığını gören esnafın doğru vakitte müdahalesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Sincan ilçesi İstasyon Mahallesi üzerinde yer alan kuruyemişçide yaşanan olayda yakındaki bir hastanede randevusu bulunan kişi evrakları doldururken rahatsızlandı. Esnaf müşterisinin rahatsızlandığını anında fark ederek hemen müdahale edip yere düşmesini engelledi. Hastanede kontrolü olduğundan yemek yemediği ve yüzden rahatsızlandığı belirtilen vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Esnafın müdahale ettiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59