Dursun Özbek’ten açıklamalar

- Dursun Özbek: "Galatasaray için önemli olan şeyleri egomuzun önüne geçirmek zorundayız"

Spor 03.06.2022, 20:28 İrem Durak
Dursun Özbek’ten açıklamalar

Dursun Özbek’ten açıklamalar

- Dursun Özbek: "Galatasaray için önemli olan şeyleri egomuzun önüne geçirmek zorundayız"

Galatasaray Kulübü’nde başkan adayı olan Dursun Özbek, "Galatasaray için önemli olan şeyleri egomuzun önüne çıkarmak zorundayız" ifadesini kullandı.

Galatasaray Kulübü başkan adayı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü'nde yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi, başkan adaylarını bir araya toplayan Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin yaptığı toplantının konuğu oldu. Ankara Sanayi Odası Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda Galatasaraylılara sesini duyurmak için konuşan Özbek, "Yalnızca Galatasaray değil, Türk sporu oldukça çok zorlu bir süreçten geçmektedir. Son 2 yıldır dünyayı saran pandemi krizi ekonomiyi tepetaklak etti. Yetmedi yakınımızda meydana gelen savaş da ekonomiyi olumsuz bir şekilde etkiledi. Galatasaray da bütün spor kulüpleri gibi bu durumdan nasibini aldı. Galatasaray'ın ruhunda bulunan mücadele etme hırsı burada ön plana çıkıyor. Zorluklar ne olursa olsun biz zorluklara boyun eğmeyeceğiz. Galatasaray bu zorluklardan geçmişteki gibi başarıyla çıkmasını bilecektir. 1915'te Ali Sami Yen ve arkadaşları bin bir zorlukla kulübü kurmuşlar" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray için önemli olan şeyleri egomuzun önüne çıkarmak zorundayız"

Başkanlık seçimlerinde adayların isimlerine değil projelerine bakılması gerektiğini vurgulan Özbek, "Galatasaray için önemli olan şeyleri egomuzun önüne çıkarmak zorundayız. Maalesef burada da başarılı olamadık. Ben sizden bir şey rica ediyorum. Galatasaray'ın selameti için kardeşlik bağımıza bakarak bana oy vermeyin. İki tarafı da teraziye koyun. Hangisi ağır basıyorsa oraya oy verin. Eğer Eşref Hamamcıoğlu ve projeleri ağırlıktaysa ona verin. Eğer benim projelerim ağır basıyorsa oyunuzu bana verin. Kişilerin önemi yok. Burada biz bir varoluş savaşı verme durumundayız" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03