TFF başkan adayı Hüseyin Yangın kimdir?

TFF Başkan Adayı olan Hüseyin Yangın kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, mesleği nedir, doğum tarihi kaç?

Spor 16.06.2022, 22:58 İrem Durak
TFF başkan adayı Hüseyin Yangın kimdir?

TFF başkan adayı Hüseyin Yangın kimdir?

TFF Başkan Adayı olan Hüseyin Yangın kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, mesleği nedir, doğum tarihi kaç? merak konusu oldu. Hüseyin Yangın'ın hayatı, kariyeri ve biyografisi ile alakalı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

16 Haziran tarihinde yapılacak TFF başkanlık seçimleri için 2 aday yarışacak. Adaylara dilekçe vermeleri için tanınan süre tamamlanırken Mehmet Büyükekşi ve Hüseyin Yangın seçimlerde başkan olabilmek için mücadele edecek adaylar olmayı başardı. Peki, Hüseyin Yangın kimdir? Kaç yaşındadır, nerelidir ve mesleği ne?

HÜSEYİN YANGIN KİMDİR?

Hüseyin Yangın Pazarspor’un eski Başkanı'dır. Rize doğumlu olan Hüseyin Yangın bu yıl gerçekleştirilecek olan TFF Başkanlığına aday oldu.

Hüseyin Yangın 1977 senesinde İTÜ Denizcilik Fakültesi'ni bitirdi. Pazarspor ve üniversite takımında kalecilik yapan Hüseyin Yangın, 1991 yılında yönetimine girdiği Pazarspor'da 16 sene başkanlık yaptı.

HÜSEYİN YANGIN TFF BAŞKAN ADAYI OLDU MU?

TFF'de başkan adaylığı için tanınan süre 9 Haziran saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Eski Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi adaylığını günler öncesinden açıklarken, eski Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ise sürenin dolmasına dakikalar kala aday oldu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36