21 Milyon: Türkiye’nin Kripto Para Veri Paylaşım Sitesi

21 Milyon: Türkiye’nin Kripto Para Veri Paylaşım Sitesi

Teknoloji 01.08.2022, 15:03 Sponsorlu icerik
21 Milyon: Türkiye’nin Kripto Para Veri Paylaşım Sitesi

Kripto para yatırımı yaparken anlık olarak fiyat takibi yapabilmek, borsalardaki fiyatları karşılaştırabilmek ve bu farklardan yararlanmak farklı bir yatırım stratejisi olarak değerlendiriliyor. 21 Milyon adlı platform da Türk kripto para yatırımcılarına birçok özelliğe ek olarak farklı borsaları ve borsalarda yer alan kripto para birimlerini anlık olarak takip etme ve karşılaştırma imkanı sunuyor.

21 Milyon Nedir?

21 Milyon en basit tanımı ile bir kripto para veri paylaşım platformu olarak nitelendirilebilir. Yani, kullanıcılar 21 Milyon sayesinde Türkiye’de kurulmuş Türk kripto para borsalarında yer alan kripto para birimlerini anlık olarak takip edebilir, fiyat karşılaştırmaları yapabilir. Bu noktada en çok dikkat çeken özellikle ise platformda kripto para birimlerinin Türk Lirası cinsinden değerini görebilmeniz.

Bildiğiniz gibi benzer platformlar genel itibari ile yabancı borsalara ve yabancı para birimlerine odaklanıyor. Ancak 21 Milyon Türk borsalarını kullanan kripto para yatırımcılarının işlerini kolaylaştırmak için TL bazında fiyat paritelerini kullanıcılarına sunuyor.

Öte yandan 21 Milyon ile kullanıcılar bir yandan Türk kripto para borsalarını takip edebilirken bir yandan da istedikleri borsaları belirli kriterlerde karşılaştırabiliyor. Kullanıcı, borsaları karşılaştırmak istediğinde 21 Milyon puanına göre, yorumlara göre, parite sayısına göre, 24 saatlik son işlem hacmine göre, açıldığı tarihe göre verileri görebiliyor ve şu anda 13 kripto para borsası hakkında detaylı bilgiye sahip olabiliyor.

21 Milyon’un Özellikleri

Platform, kripto para borsalarına “21 Milyon Puanı” adı verilen bir puanlama da yapıyor. Yapılan açıklamalara göre bu puanlama, 21 Milyon ekibi tarafından tamamen nesnel kriterlere göre yapılıyor. 21 Milyon hesaplamayı baz alırken; platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda ise puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

Bunların yanında 21 Milyon kullanıcıları kripto gündemini de platform üzerinden takip edebiliyor. Haberler sekmesinden gündem ile ilgili önemli başlıklara ve son dakika gelişmelere ulaşılabilir. Ayrıca yeni yayınlanan haberler ana sayfaya canlı olarak düşüyor. Öte yandan blog sekmesinde kullanıcılar, Türk borsalarında listelenen kripto para birimleri ile ilgili detaylı bilgilere de ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04