Eşimin Telefonunu Nasıl Takip Ederim?

Eşiyle ilgili şüphe duyanların en çok başvurduğu metotlardan biri eşinin telefonunu takip etmektir. Eşinin telefonu vasıtasıyla pek çok detaya çok kısa bir sürede ulaşabileceğini düşünen birey sayısı, az değildir. Bu amaçla üretilmiş olan ve piyasada sıklıkla kullanılan telefon takip programları mevcuttur.

Teknoloji 04.02.2022, 22:22 Mehmet Kurt
Eşimin Telefonunu Nasıl Takip Ederim?

     Telefon takip programı aracılığıyla kişiler, istedikleri cihazı uzaktan ve herhangi bir fiziki temas olmadan takip etmeyi başarabilirler.

Telefon Takip Programı 

    Piyasada eşinin telefonunu bir program aracılığıyla takip etmek isteyenlerin önüne çeşitli seçenekler gelir ve eşinin telefonunu takip etmek isteyenler bu seçenekler arasında en iyisini seçmek isterler. Telefon takip programlarından Mspy şu şekilde incelenebilir:

Mspy

    Mspy, hedef cihazda olan tüm aktiviteleri takip eder ve telefondan aldığı verileri anında kullanıcı paneline aktarır. Hedef cihazda tamamen gizli şekilde çalışır yani varlığı hissedilmez. Ebeveynlerin reşit olmayan çocuklarını ve işverenlerin işçilerini takip edip kontrol etmesi maksadıyla üretilmiştir.

  • Gizli çalışır

    Diğerlerinin aksine Mspy, hedef cihazda iz bırakıcı hiçbir faaliyette bulunmaz dolayısıyla cihazı takip edilen şahıs, takip edildiğine dair en ufak bir şüpheye kapılmaz. Bazı uygulamalar çalışılırken hedef cihaz kendiliğinden açıp kapanabilir, şarj boşalabilir ve ekrana farklı simgeler yansıyabilir. Tüm bu hadiseler, telefon kullanıcısını fazlasıyla şüphelendirici gelişmelerdir.

  • Konum takibi yapar

    Hedef cihazın sahibinin nerede olduğunu öğrenmek, en büyük merak konusudur. Bilhassa aralarında güven problemi olan eşler, bunu kesinlikle bilmek ister. Eşin nerede olduğu Mspy konum özelliği sayesinde anında öğrenilebilir.

  • Hedef kişinin gittiği yerler bildirim olarak gelir

   Program, konum takibi yapmasının yanı sıra hedef kişinin gittiği yerlerin bildirim olarak gönderilmesini sağlar. Bunun için kullanıcı panelinde eşin gittiğinde öğrenilmek istenen konumların seçilmesi yeterlidir. Bu yerlere gidilmesi halinde Mspy, bildirimle kullanıcıyı haberdar eder.

  • Arama kayıtları ve mesaj bilgisi kullanıcıya iletilir

   Eşin telefonla yaptığı tüm arama ve mesajlaşma bilgisine, Mspy vasıtasıyla kolayca ulaşılabilir. Bu bilgiler, saat ve süre detaylarıyla birlikte kullanıcıya iletilir. Kullanıcı panelinden bu bilgiler güncel bir şekilde takip edilebilir.  

  • Mspy Messenger, WhatsApp gibi uygulamaların mesajlarına ulaşır

   Kullanıcıların artık telefona ait mesajlaşmayı hiç kullanmadığı bilinen bir durumdur. Artık tüm aramalar ve mesajlaşmalar, uygulamalar aracılığıyla yapılmaktadır. Mspy ile uygulamalar üzerinden gerçekleştirilen işte bu mesaj ve bilgilere anında erişilebilir.

  • Elektronik posta verilerine ulaşır

   Akıllı telefonların piyasaya çıkmasıyla birlikte telefona gelen çok sayıda elektronik posta mevcuttur. Mspy kanalıyla elektronik mesajlaşma trafiğine dair tüm detaylar anında kullanıcı paneline yansır. Bu sayede maillerin kimden geldiği ve kime gönderildiği aynı zamanda mail içeriği bilgisine ulaşılmış olur.

  • İnternet geçmişi bilgilerini kullanıcı paneline aktarır

   Telefonda gerçekleştirilen tüm aramalar, arama motoru üzerinden yapılır. Merak edilen tüm şeylere böylelikle ulaşıldığı için arama motorunda aratılan şeyler, telefonun sahibi hakkında fazlasıyla bilgi verir. Mspy söz konusu arama geçmişi bilgilerini alarak kullanıcı paneline iletir.

  • Telefonun notları ve görevlerine ulaşır 

   Telefona kaydedilen notlara ve takvime işlenen hatırlatıcılara, görevlere de yine Mspy aracılığıyla ulaşılabilir.

   Telefondaki hiçbir detayı atlamayan bu program, son derece kullanışlıdır. Hedef kişinin tüm bilgilerini detaylı olarak alarak kullanıcı paneline aktarır. Böylelikle takip edilen kişinin her şeyi öğrenilebilir. Mspy bünyesinde kullanıcı memnuniyeti ön plana çıkarılır. Uygulama, müşteri destek hizmetini tam manasıyla sağlar. Hedef kullanıcıdaki istisnasız tüm bilgilerin görülebilmesi ve bu verilerin başkası tarafından görüntülendiğinin hedef kullanıcı tarafından fark edilmemesi; Mspy uygulamasının son derece cazip özellikleri arasında sayılabilir.

Yorumlar (1)
salim isa 2 yıl önce
Aldatan karım bana onu gözetlemem için her türlü nedeni verene kadar hackleme fikrini hiç sevmedim. Son zamanlarda tavrından şüpheleniyordum ve karımı gerçekten seviyordum, bu yüzden ani tavır değişikliğinin nedenini öğrenmek için can atıyordum. Birkaç casus uygulama indirdim ama yardım için buraya gelene kadar hiçbiri işe yaramadı. Bu yüzden denemeye karar verdim, 10 saatten daha kısa bir sürede tüm faaliyetleri bana gönderildi ve sadakatsizliği doğrulandı. gmail'de andersontech65 sayesinde
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03