Whatsapp kullanıcıları dikkat! Ücretli abonelik geliyor

İşletmeler için çok ciddi derecede öneme sahip olan WhatsApp Business, yeni özelliği ile fazlası ile konuşulacak şekilde görünüyor.

Teknoloji 21.04.2022, 18:17 İrem Durak
Whatsapp kullanıcıları dikkat! Ücretli abonelik geliyor

Whatsapp kullanıcıları dikkat! Ücretli abonelik geliyor

İşletmeler için çok ciddi derecede öneme sahip olan WhatsApp Business, yeni özelliği ile fazlası ile konuşulacak şekilde görünüyor. Şirketin üstünde çalıştığı özellik, tercihe bağlı bulunsa bile bir ücretli abonelik sistemi de getirmiş olacak.

Sık sık yeni güncellemeler ve özellikler ile gündemden düşmeyen WhatsApp, şimdi de işletmeler için bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde işletme hesaplarının kapak fotoğrafı koyabilmesine olanak tanıyan platform, şimdi de yine işletmelere hitap edecek olan bir özellik ile karşımıza çıktı. Buna göre WhatsApp'ta işletme hesapları için 'Bağlı Cihazlar' bölümü tekrardan tasarlanacak ve bu bölüme abonelik planı eklenmiş olacak.

Eklenecek olan yeni özellikten ötürü aynı WhatsApp Business hesabı 4 farklı cihazda açılmış olacak. Bu sayede bir işletmedeki dört kişinin, tek bir hesap üzerinden aynı kişi ile iletişime geçebilmesi sağlanacak.

WhatsApp, işletme hesapları için yeni özellikler geliştiriyor

Normal şartlarda 4 cihaza kadar destek verecek olan yeni özellik, ücretli abonelik ile 10 cihaza kadar destek sunabilecek. WhatsApp'ın söz konusu ücretli abonelik için farklı özellikler de getireceği ancak şu an için bu özelliklerin erken geliştirme aşamasında olduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01