GlobalBilişim İle Kurumsal Eğitimler’de Fark Yaratın

Eğitim 08.02.2023, 17:34 Mehmet Kurt
GlobalBilişim İle Kurumsal Eğitimler’de Fark Yaratın

Kişisel olduğu kadar kurumsal olarak da eğitime ve gelişime açık olmak sizi her zaman bir adıma öne çıkarır. Çalışanlarının kendilerini geliştirmesine olanak sağlamak isteyen firmalar bu anlamda kurum içi eğitimler düzenler. Kimileri şirket içerisindeki eğitmenler ile kimileri de tercih ettikleri eğitim danışmanlığı firmaları ile sağlanır. Global Bilişim Kariyer, firmaların kurumsal eğitim anlamında aradığı birçok seçeneğe sahiptir. Alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerle ile verilen eğitimler sayesinde kurumunuz çalışanları daha donanımlı hale gelir ve bunun karşılığı sizlere daha verimli çalışma olarak geri dönmektedir. GlobalBilişim ile kurumsal eğitimlerde fark yaratmak için eğitim kataloğumuzu hemen inceleyebilirsiniz.

Kurum İçi Eğitim Seçenekleri

Kurumlarda çalışanlara verilen eğitimler çalışma verimini olumlu anlamda artırır. Kurumsal eğitimler genelde yüz yüze olarak verilir. Geçirmiş olduğumuz pandemi sürecinde eğitimlerden geri kalmak istemeyen firmalar bu eğitimleri online olarak sağlamıştır. Ancak bazı eğitimler uygulamalı aşamalar da içerdiğinden yüz yüze yapılması daha fazla katkı sağlar. Bu eğitim kategorisinde gösterilebilecek çok fazla seçenek vardır. Zaman Yönetimi Eğitimi, Müzakere Yönetimi Eğitimi, Raporlama ve Sunum Teknikleri Eğitimi, Yönetim Sistemleri Eğitimi, Müşteri Memnuniyeti Eğitimi, Deadline Eğitimi, Agile Eğitimi, SAP Eğitimi, Analitik Düşünme Eğitimi ve daha birçok eğitimi bu kategori içerisinde gösterebiliriz.

Kurumsal Eğitimlerin Firmanıza Kattıkları

Kurumunuzda vereceğiniz eğitimler size çok farklı aşamalarda katkı sağlar. Böyle bir eğitim programı hazırlamanız çalışanlarınızın firmaya karşı daha fazla aidiyet hissetmesini sağlar. Başarılı olabilmek açısından daha motive ve istekli olurlar. Daha donanımlı olan çalışanlar, görevlendirmelerini daha verimli ve kısa sürede bitirebilir. İş ve zaman yönetimi daha kolaylıkla sağlanabilir. Bunlar gerçekleştiği takdirde iş verimi hem kağıt üzerinde istatistiklerde hem de gözle görülür bir biçimde artmış olacaktır. Eğitimler, firma içerisinde eksik olarak görülen noktalara göre ayarlandığından bu noktalardaki eksikler tamamlanmış olur.

Kurumsal Eğitim Çözümlerinde GlobalBilişim

Hem kişilere hem de firmalara sunduğu eğitim çözümlerinde profesyonel kadrosuyla öncü bir firma olan Global Bilişim Kariyer, firmanızın önde olmasını sağlıyor. Eğitimlerde tamamen sizin ve personelinizin ihtiyaç duyduğu eğitim temelleri ele alınır. Eğitimden beklentiler de dikkate alınarak en yararlı program hazırlanır. Eğitim süreci tamamen firmayla birlikte yürütülmektedir. Sadece çalışan değil yönetici kadrosu da bu eğitimlerden yararlanabilmektedir. Eğitimler isteğe göre belirlenen bir eğitim salonunda veya firmada yapılmaktadır. Eğitim müfredatına bağlı olarak süreler de değişebilmektedir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14