En Sevilen Dişi Kedi İsimleri ve Erkek Kedi İsimleri

Kedi 05.09.2020, 13:00
En Sevilen Dişi Kedi İsimleri ve Erkek Kedi İsimleri

Evcil bir hayvan olan ve çokça sevilen kediler insanlar tarafından çoğu zaman evlerde insanlara yoldaşlık etmektedir. Köpekler kadar çok sevilen kediler eve alındıklarında en çok merak edilen şeyse isimleridir. İsim çok aranır ve anlık olarak bir sürü isim akla gelir.

Evcil bu dost sahiplenildikten sonra evcil dostun ruh hali il kişiliğine göre isim seçilmesi, evcil dostla geçirilecek bütün vakitler oldukça eğlenceli hale gelecektir. Kedi adı seçilirken kural yoktur. Dosta seçilen isim anlamlı ve sevimli olmalıdır.

En Çok Tercih Edilen Yabancı Dişi ve Erkek Kedi İsimleri

Kedinin havalı ve egzotik görülmesini isteyenler genellikle yabancı isimleri seçmektedir. İşte en çok tercih edilen o isimler:

Dişiler İçin; Lilly, Bella, Heidi, Milo, Diasy, Molly, Liyan, Angel, Fiona, Layla.

Erkekler İçin; Oliver, Alex, Bob, Tom, Jerry, Nemo, Tesla, Max, Rambo, Fox.

En Çok Tercih Edilen Kedi İsimleri ve Sıralaması

Sırasıyla isimler; Murphy, Tiger, Max, Laki, Şila, Lama, Gölge, Bella, Mars ve Tüylü

Türkiye’de En Çok Tercih Edilen Kedi İsimleri

Dişi Kedi İsimleri

Pamuk, Prensen, Ajda, Elf, Feliza, Yumoş, Pink, Zuzu, Shila, Skyler, Cimcim, Maviş, Barbi, Betty, Miya, İpek, Çirkin, Kokoş, Miskin, Lila, Lela, Maya, Minnak, White, Pecy, Mono, Peti, Fidan, Aşk, Pastel, Hera, Reçel, Rosa, Gazel, Peri, Mina, Aşk, Pembe, Afrodit, Athena, Poseidon, Demeter, Miami, Medusa, Mayoz, Tatlı, Maydonos, Mayones, Şapşik, Lili, Luna, Lucy, Peluş, Dionisos, Eylül, Chen, Pof, Pofuduk, Tatlış, May, Şişi, Bebek, Sultan, Dantel, Layka, Marget, Kedoş, Salem, Derin, Topak, Süslü, Selena, Şirin, Tontik, Riya, Bahar, Pinti, Dudu, Zilli, Güzel, Asi, Nazlı, Eftelya, Bela, Tekila, Pera, Vegas, Tontik.

Erkek Kedi İsimleri

Misket, Tarzan, Dolunay, Oskar, Zorro, Çikolata, Prens, Eros, Archill, Nefes, Kirli, Ayran, Mistik, Yaramaz, Dark, Lama, Mojoc, Moe, Ülkücü, Cüce, Sessiz, Şapşal, Unicorn, Salep, Çare, Derman, Yaz, Çiko, Polat, Lord, Meze, Mama, Hector, Şapşal, Cango, Hazard, Cedric, Gama, Beta, Casper, Lucky, Ses, Cango, Drone, Havhav, Gün, Pepe, Artemis, Zeus, Apollon, Odise, Penta, Hela, Pençe, Ketçap, Mitoz, Şarap, Murphy, Hünkar, Merlin, Benek, Luck, Boya, Punky, Mikrop, Hero, Alfa, Walter, Penta, Kurt, Martin, Cincon, Porsuk, Karabenek, Kurt.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03