MÜHENDİSLİKTE TOPUK SESLERİ’22 (MTS) 15 Mart’ta

IEEE İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa bünyesinde gerçekleştirilecek olan gelenekselleşmiş Mühendislikte Topuk Sesleri Etkinliği; 15 Mart tarihinde Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi’nde misafirlerini ağırlayacak.

Özel Haber 11.03.2022, 00:57 Mehmet Kurt
MÜHENDİSLİKTE TOPUK SESLERİ’22 (MTS) 15 Mart’ta

Mühendislikte Topuk Sesleri’22 etkinliği IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kulübü bünyesinde gerçekleştirilecek. Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan etkinlikte global çapta firmalardan gelen üst düzey konuşmacılar yer alacak.

Mühendislikte Topuk Sesleri’22 Etkinliği

Kadının mühendislerin sektördeki rolünün, AR&GE’de kadın yöneticinin yerinin, pandeminin çalışan kadın ve erkeğe etkisinin, satış ve pazarlamacının gözünden kozmetik sektörünün alanında uzman değerli konuşmacılarla tartışıldığı etkinlikte oturumlar, sürpriz çekilişler olacak ve fuaye alanındaki değerli firmalar katılımcılarla buluşacak.

Birbirinden değerli konuşmacıları, networking alanındaki firmalarla birebir görüşme imkanı, çeşitli çekilişler ve sosyal konuk oturumu ile IEEE İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın en büyük etkinliklerinden biri olan Mühendislikte Topuk Sesleri etkinliğinin medya sponsoru …………. oldu.

Etkinliğe katılım gösterecek firmalar; Kordsa, Vodafone, Yves Rocher, Turkcell ve Ericsson. Ayrıca etkinliğin sosyal konuk oturumunda “Evdeki Saat” grubu katılımcılarla buluşacak.

Etkinliğe kaydolmak ve detaylı bilgi almak için
https://bit.ly/3hNQH4A bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

IEEE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA ÖĞRENCİ KOLU Hakkında

IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kolu; 2002 yılında kurulmuştur. Kulüp; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’da etkinlikler, teknik projeler, workshoplar ve eğitimler düzenleyerek sektöre, teknolojiye ve bilime yönelik çalışmalar yürütmektedir. IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kolu; 550’den fazla aktif üye sayısı ile İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi’nin en köklü ve kalabalık kulübü olma özelliği taşımaktadır. Mühendislikte Topuk Sesleri’22 etkinliği yine bu kulübün bünyesinde gerçekleştirilmektedir.



 

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10