Liposuction ve Estetik Yöntemleri

Modern bir uygulama olan liposuction doğrudan fazla yağların eritildiği özel bir tedavi seçeneğidir. Bu yöntem bugün erkekler tarafından da tercih edilir. Bu nedenle vaser liposuction geniş kitlelere hitap eder. Ayrıca karın germe ameliyatı gibi estetik uygulamalar da tek klinik merkezinden alınabilir. Liposuctionlar geniş modellere ayrılır. Bu türler arasında vaser ve lazer liposuctionlar daha çok tercih ediliyor.

Sağlık 01.08.2022, 14:19 Sponsorlu icerik
Liposuction ve Estetik Yöntemleri

Modern bir uygulama olan liposuction doğrudan fazla yağların eritildiği özel bir tedavi seçeneğidir. Bu yöntem bugün erkekler tarafından da tercih edilir. Bu nedenle vaser liposuction geniş kitlelere hitap eder. Ayrıca karın germe ameliyatı gibi estetik uygulamalar da tek klinik merkezinden alınabilir. Liposuctionlar geniş modellere ayrılır. Bu türler arasında vaser ve lazer liposuctionlar daha çok tercih ediliyor.

Birçok güzellik merkezleri tarafından liposuction uygulanır. Ancak bu güzellik uygulamasının mutlaka 0 garantili bir şekilde yaptırılması gerekir. Çünkü kusurlu bir şekilde uygulanan vaser liposuction sizlerde moral bozukluğuna neden olabilir. Bu nedenle karın germe ameliyatı gibi bu tedavi uygulamalarında da en iyi doktor klinik merkezi tercih etmelisiniz.

Kaliteli bir klinik üzerinden garanti kapsamında liposuctionlar yaptırabilirsiniz. Ayrıca bu klinik merkezinden güncel güzellik uygulamaları referanslarını da inceleyebilirsiniz. Ödemenizi ise tedavi bitiminde ister nakit ister tüm banka kredi kartlarınız üzerinden yapabilirsiniz.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Uygulama seanslar halinde yapılır. İlk olarak vaser liposuction ya da diğer liposuctionlar tercih edilir. Hemen akabinde hastanın durumuna göre karın germe ameliyatı ek olarak uygulanabilir. Bu ameliyat üzerinden de karın bölgesindeki yağ tabakaları yok edilebilir. Böylece daha fit bir karın bölgesi elde edilir. Liposuctionlarda ilgili alanda lazer ya da vaser sistem uygulanır. Bu cihazlar üzerinden seanslar halinde yağlar eritilir.

Vaser Liposuction Kimlere Uygundur?

Uzmanlar tarafından tavsiye edilen vaser liposuction özellikle aşırı yağlanmaya maruz kalan hastalara uygundur. Çünkü standart liposuction listesinde bu yöntem ilk sırada yer alır. Yüksek teknolojisi üzerinden en zorlu yağları dahi 2-3 seans üzerinden kolayca yok eder. Ayrıca karın germe ameliyatı gibi estetik uygulamalarda yaş aralığı fark etmez.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Merak edilen vaserli liposuction yöntemleri oldukça fazladır. Bu yöntem doğrudan ses dalgaları kullanılarak vücudumuzun çeşitli bölgelerindeki yağları eritir. Vaser liposuctionlar özellikle de kalça, bacak, kol, göbek gibi bölgelerdeki aşırı yağların eritilmesinde uygulanır.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Karın gerdirme ameliyatı, sadece karın bölgesine uygulanan tıbbi bir cerrahi girişimdir. Bu yöntem üzerinden karın bölgesi daha sıkı bir duruma dönüştürülür. Böylece hastalarda kaliteli yaşam sağlanır. Özellikle karın bölgesi daha çok yağlanır. Bu bölgede oluşan yoğun yağlanmalar beraberinde bireylerde özgüven düşüklüğüne neden olur.

Bu da hastaların iş ve sosyal hayatında daha pasif kalmasına neden olur. Profesyonel bir şekilde uygulanan karın germe ameliyatı ile göbek ve karın bölgesi inceltilir. Böylece bu bölgeler daha fit ve atletik bir yapıya sahip olur. Karın gerdirme ameliyatları hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilir.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın gerdirme ameliyatı yaptırmadan önce karın germe ameliyatı fiyatları incelemeniz tavsiye edilir. Bu özel ameliyat türünün de hastaneler ve doktor klinik merkezleri arasında farklılık gösterdiğini vurgulayabiliriz.

Estetik ameliyatlarını yabancı ülke üzerinden yaptırmanız tavsiye edilmez. Çünkü diğer ülkelerde de karın gerdirme ameliyat fiyatları yüksektir. Bu durum sizlerin ekonomik yönden sarsılması demektir. Karın gerdirme ameliyatınızı herhangi özel hastane üzerinden de yaptırmanız ekonomik yönden sizlere pahalıya mal olabilir.

Bu nedenle tüm estetik ameliyatlarda sadece özel doktor klinik merkezi tercih etmeniz tavsiye edilir. Bu klinik üzerinden karın gerdirme ve diğer estetik ameliyat fiyatlarını rutin olarak takip edebilirsiniz. Klinik merkezi sitesine kayıt olarak doğrudan bu yönde mevcut e-mail adresinize bildirim gönderilmesini de talep edebilirsiniz.

Karın gerdirme ameliyatları fiyatları bugün takdir ediliyor. Bu nedenle yurtdışından gelen hastalar dahi karın gerdirme ve diğer estetik ameliyatlarında doğrudan profesyonel doktor klinik merkezi tercih ediyor.

Doktor klinik sitesinden tüm estetik ameliyatları için randevu formu doldurabilirsiniz. Destek kanalında yer alan eğitimli doktorunuzdan karın gerdirme ameliyatları hakkında da merak ettiğiniz herşeyi öğrenebilirsiniz. Karın gerdirme ameliyatınızı da gizlilik içerisinde yaptırabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:42
Akşam 19:57
Yatsı 21:30