İstanbul'da Sodexo Geçen Marketler Hangileridir?

Sodexo 31.08.2020, 18:25 31.08.2020, 18:35
İstanbul'da Sodexo Geçen Marketler Hangileridir?

Sodexo işyerlerinin çalışanlarına yemek için verdiği karttır.  Bu yemek kartı ile çalışanlar aylık yemek masraflarını karşılar.  Sodexo yemek kartı bireysel müşterilere verilmez.  Yalnızca işyeri sahipleri çalışanları için başvuruda bulunur.  Aylık olarak limitler güncellenir ve işyerinden iş yerine göre çeşitli para yüklemeleri yapılır. 

81 ilde de kullanılır ve yemek haricinde bazı alışverişlerde de kullanımı mümkündür.  Sodexo kartı ile yenilen yemeklerden sonra bu yemekler için misket paraların kazanıldığı bilinmektedir.  Bu misket paralar kişinin istediği zaman misket üyeliği bulunan herhangi bir iş yerinden harcaması mümkündür. 

Dikkat paraları yıllık olarak biriktirilir ve yıl sonu geldiğinde biriken misket paraların harcanması gerekir.  Sodexo son yıllarda işyerlerinin vazgeçilmez kartlarından biri haline gelmiştir.  Eğer iş yeri bulunan bir işveren yemek problemi yaşıyoruz masrafları Sodexo ile çözebilir.  Maaş yatırıldığında Sodexo kartı da ödenir ve kişilerin yemek masrafları kartı ile ödenmiş olur.

Sodexo kartın avantajları nelerdir?

Sodexo kart hem çalışanlar hem de işveren için kolaylık sağlar.  Sodexo kartında online işlem yapması mümkündür.  İşlemler için kartın online uygulamasının indirilmesi gerekir.  Eğer kişinin yanında nakit para bulunmuyorsa yemek ve alışverişlerin bu kartla yapılması büyük bir kolaylık sağlar. 

Diğer bir avantaj ise vergi olmaktadır.  Yenilen yemekler de herhangi bir vergi ödemesi ya da faaliyet ödemesi gerçekleştirilmez.  Sodexo kartın kullanılması için kart içerisinde belirli bir limitin olması gerekir.  İşyeri aylık olarak bir limit belirlemekte ve bu limitin dahilinde harcama yapılmaya müsaade etmektedir. 

Kart içerisinde bulunan paranın harcanması kişinin takdirine bırakılmıştır. Kişi isterse Bütün parayı aynı gün isterse de günlere bölerek ayrı ayrı harcayabilir.  Sodexo kartında para bulunduğu süre boyunca kafe ve restoranlarda ödemeler kart ile gerçekleştirilir.  Aynı zamanda bu kart market ve süpermarketlerde de geçerlidir.  Peki Sodexo geçen marketler hangileridir?

Sodexo Geçen Yerler

  1. Selam Market;  İstanbul'da Anadolu Yakası'nda bulunur. Market fiyatları orta düzeydedir.
  2. Biçen Market; İstanbul'un hemen hemen her semtinde bulunan bu markette fiyatlar da oldukça uygundur.
  3. Happy Center;  İstanbul'da yaşayan ve Sodexo kartı kullanan birçok kişinin alışverişini gerçekleştirdiği markettir.  Fiyatlar da oldukça makuldur.
  4. Çağrı Market;  oldukça bilinen bu markette kart geçerlidir ve fiyatlar da oldukça uygundur.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:36
Öğle 12:50
İkindi 16:41
Akşam 19:55
Yatsı 21:27