Multinet Nedir? Multinet Nasıl Kullanılır?

Multinet 01.09.2020, 15:31 31.08.2020, 18:35
Multinet Nedir? Multinet Nasıl Kullanılır?

İş yerleri, kurumsal firmalar ya da kamu kurum ve kuruluşlarının bir kısmı artık çalışanlarının yemek kısmını kolaya getirmek için Multinet gibi yemek kartları dağıtmaktaır. Bu kartlara her ay maaş ile beraber belirli bir miktarda para yatırılmakta ve yemek seçimi personele bırakılmaktadır. Yemek kartlarının birçok avantajı vardır.

Multinet Kart Avantajları

İş yerindeki yemek ve sorumluluğu üstlenmek istemeyen iş verenler için büyük bir velinimettir. Çalışanların yemek ihtiyacı, yaygın üye ağı ve temassız sanal kartla beraber ödeme seçeneği olan Multinet ile karşılanabilmektedir. Kartın Türkiye genelindeki zincir ya da local marketlerde kullanım ağı bulunmaktadır.

Happy Center, Çağrı, Oruç ile Kim gibi birçok market kolaylık tanır. Ayrıca restoranların online paket ve servislerinde de geçerlidir. Temassız ile hijyenik ödeme kolaylığına da sahiptir. Fiş ya da fatura ile uğraşma derdi yoktur ve %100 vergi avantajı bulunmaktadır. Yemek giderlerinde yaklaşık olarak aylık 500 yıllık da 6 bin liraya kadar tasarruf sağlanabilmektedir.

Multinet Kart Geçen Noktalar

Multinet yemek kartı; Özkuruşlar, Çağrı Market, Happy Center gibi farklı yerlerde geçerlidir. Herhangi bir marketten alışveriş yapılırken kredi kartı ile yapılan gibi yalnızca kart kullanılarak alışveriş tamamlanır. Ek ücret ya da komisyon ödenmez.

GetirYemek, Mealbox gibi online ya da eve hizmet servisi olan bölgelerden telefonla yemek siparişi verilebilir. İşletmelere de vergi avantajı sağladığından dolayı çalışanlara üye olan iş yerlerinde geçerli kampanyalar sunulmasını sağlar ve harcadıkça da TatlıPara kazandırır.

Multinet’e Üye Olma

Multinet UP sitesindeki Müşteri Ol kımına tıklanarak karşıya çıkan form doldurulur. Müşteri temsilcisi kısa bir süre sonra kişi ya da kişilerle iletişime geçerek gerekli bilgiyi verir. Multinet’in üyelik ile başvuru işlemleriyle alakalı bilgi almak için iletişim formundan merak edilenler sorulabilir.

Çeşitli diğer kartlarla ilgili de bilgi alınabilir. Bu kartlar Türkiye’nin birçok bölgesinde geçen ve yeni yeni alışılan sistemdir. Henüz küçük şehirlerde pek gelişmese de sanayi şehirlerinde bu kart artık ihtiyaç haline gelmiştir. Personellerin neredeyse özgür seçimi, dilerse parayı bir sonraki aya aktarma gibi durumları kendilerine büyük avantaj sağlamaktadır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:09
Güneş 05:44
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:48
Yatsı 21:17