Rüyada Para Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kağıt para görmek ne anlama gelir? Rüyada kağıt para bulmak ne anlama gelir? Rüyada kağıt para saymak ne anlama gelir? Rüyada kağıt para vermek ne anlama gelir? Rüyada kağıt para almak ne anlama gelir? Rüyada para saymak ne anlama gelir?

Rüya 08.10.2020, 10:24
Rüyada Para Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada para görmek, şansa, talihin döneceğine ve bol kısmete işaret eder. Rüyada para görmenin birbirinden farklı tabirleri vardır. Rüyada para görmek yeni çevrelere ya da dostlarla uzun süre sonra konuşmaya yorulur. Bu rüyayı gören kişi yeni bir iş ortamına girebilir veya bu kişi kendi işini kurabilir. Rüyada paranın görülme şekli, rüyanın tasvirini değiştirebilir.

Rüyada Para Saymak

Bu rüya, beklenmedik kadar başarılı olacak bir iş olarak tasvir edilir.

Rüyada Para Almak

Rüyalarda para, sadece bildiğimiz parayı değil tüm değerli şeyleri temsil eder. Rüyasında para aldığını gören kişi geçmişte yaptığı bir şey için ödüllendirileceğine işaret eder. Bu rüyanın başka bir tasviri de kişinin emeğinin karşılığını çok büyük bir miktarda parayla alacağı yönündedir.

Rüyada Para Kaybetmek

Bu rüyayı gören kişinin kısa sürecek bir üzüntüye ve sıkıntıya düşeceği anlamına gelir.

Rüyada Para Değiş Tokuş Etmek

Bir kişinin gördüğü rüyasında sarrafı bir altın verip karşılığında gümüş para aldığını görmesi, eğer bir davası varsa, o davayı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada Bozuk Para Görmek

Bu rüya, çok iyi kısmete ve şansa delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişinin sıkıntılarının son bulacağı anlamına da gelir. Bekar birisi için bu rüya, evlilik manasında da gelir. Rüya tabirlerine göre rüyasında bozuk para gören kişinin işi, iyiye gidecektir.

Bozuk bir para görüp onu başkasına vermek iyi bir manaya gelir. Bu rüyayı gören kişinin yaptığı hayırların çoğalacağına işaret eder. Rüyada bozuk parayı dilenciye vermek, kişinin mutluluğunun çoğalacağına işarettir.

Rüyada Yerde Para Bulmak

Bu Rüyayı gören kişinin işlerinin çok düzgün şekilde ilerleyeceği anlamına gelir. Rüyada kalabalık bir yerde para bulmak zengin olmak anlamına gelir. Rüyada para bulup gizlice almak, kişinin karakterinin zayıfladığı manasına gelir.

Rüyada Kumbaraya Para Atmak

Bu rüya, gerçek hayatta para biriktirme anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada kumbaraya para yattığını gören kişi için kısa zamanda bereketli günlerin olacağına yorulur. Rüyada durmadan kumbaraya para attığını görmek, sabırsızlığı işaret etmektedir.

Rüyada Birisine Borç Vermek

Bunu gören kimse için Zaman geçtikçe refahı artacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin sabretmesi ile çok güzel günler yaşayacağı işaret edilir. Rüyada birine borç verip parasını tekrardan geri aldığını gören kimsenin işlerinin bir süre iyi gideceğini ama sonradan kötüye gideceğini gösterir. Rüyada birine faizle borç para vermek haram kazançlara delalet eder.

Rüyada Birisinden Para Çalmak

Bu Rüyayı gören kişinin maddi sıkıntıları düşeceğine işarettir. Bazı tabirciler rüyada birinden para çalmanın kişinin sorunlarının artacağına işaret ettiğini söyler. Aynı zamanda rüyada birinden para çaldığını görmek kişinin biriyle dert ortağı olunacağı anlamına da gelir. Rüyada birinden para çalmak kişinin hakikate gözlerini kapattığını ifade eder.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11