Bilal Ekşi kimdir?

Bilal Ekşi nerelidir? Bilal Ekşi kaç yaşında? Bilal Ekşi ailesi kimdir? Bilal Ekşi kiminle evli? Bilal Ekşi mail adresi nedir?

Seyahat 28.10.2020, 19:38
Bilal Ekşi kimdir?

2016 senesinde Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü görevine getirilen Bilal Ekşi kimdir? Türk Hava Yollarında Temel Kotil' den boşalan Genel Müdürlük makamına ekşi oturtuldu. Daha öncesinde de Türk Hava Yolları’nda çeşitli görevlerde ve faaliyetlerde bulunmuştur temel kotil’in yerine bile ekşi getirildiği Bilal Ekşi kimdir? Nerelidir? Eğitimi nedir? Kaç yaşındadır? İşte bütün bu konular ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası bu makalede...

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal ekşi Türk Hava Yolları’nda Temel Kotil den boşalan koltuğa oturtuldu. Ekşi daha öncesinde de Türk Hava Yolları’nda değişik görevler almıştı. Bilal ekşi Türk Hava Yolları’nda yeni genel müdür oldu.

Temel kotil’in görevi bırakmasının hemen sonrasında Genel Müdürlük koltuğuna Sivil Havacılık Genel Müdürü bilal ekşi getirildi. Ekşi önceki senelerde çeşitli kademelerde üst düzey yönetici olarak görevler almış, Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan temel Kotil’in yerine Bilal ekşinin geleceği yönünde çeşitli haberler kulislerde yer almaktaydı.

Uzun seneler boyunca Türk Hava Yolları’nda hizmet veren Temel Kotil artık Türk havacılık ve uzay Sanayi genel müdürü olarak görev yapacaktı. Yerine geçecek olan kişinin kim olduğu Son zamanlarda Özellikle de arama motorlarında sıklıkla merak edilen ve sorulan soruların başında gelmektedir.

1968 senesinde Rize’nin İkizdere ilçesinde dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümünde 1989 senesinde bitirmiştir. İş hayatına ise üniversiteyi Bitirdikten hemen sonra Türkiye Cumhuriyeti devlet demir yollarında elektronik ve haberleşme mühendisi olarak göreve başlamıştır.

1994 senesinde İstanbul Ulaşım Anonim şirketinde elektronik atölyesi şefliği görevine getirildi. Bu görevinde raylı taşıma sistemlerinin bütün elektronik uygulamalarının bakım onarım ve proje editörlüğü gibi görevler üstlendi.

1995 ile 1996 seneleri arasında İstanbul Ulaşım Anonim Şirketi bünyesinde müdür yardımcılığı 1996 ile 2003 seneleri arasında ise atölye Müdürlüğü görevlerini yaptı. Atölye Müdürlüğü süresince genel itibari ile elektrik ve mekanik ile elektronik atölyelerinin sevk ve idare edilmesi ile Metro tramvay araçları ile bütün elektronik sistemlerin bakım onarım ve arızalarını yapan ekibin yönetimi ile metro ve tramvay araçlarının alım projesi gibi görevlerde bulundu.

2008 ile 2009 seneleri arasında getirildiği Türk Hava Yolları Teknik anonim şirketinde işletmeden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevi kapsamında toplamda 1980 ve mühendis kadrosundan oluşan organizasyonun liderliği görevlerini üstlenmiştir. 2009 ile 2010 seneleri arasında Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın tekrardan yapılandırılması kapsamında gerçekleştirilen proje dahil olarak Genel Müdürlük görevini yerine getirdi.

2010 ile 2011 seneleri arasında Turkish Engin’e Center Genel Müdürlüğü yardımcılığı ve bu görev alanında kalite iş geliştirme araştırma girişimi birimlerinin teknik sorumluluğunu üstlendi. Ulaştırma Bakanlığının 8 Nisan 2011 tarih ve 2011 ile 282 sayılı kararı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35