Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Önemli Açıklamalar!

Spor 25.12.2023, 22:20 25.12.2023, 22:23 Mehmet Kurt
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Önemli Açıklamalar!

Turkuvaz Medya Spor Zirvesi'nde gerçekleşen "Yılın En İyileri" ödül töreninde, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, gündemi değerlendiren açıklamalarda bulundu. Törende Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı, Muslera ve Icardi'ye verilen ödüller sahiplerini buldu.

Erden Timur, ödül törenine dair konuşurken, özel bir vurgu yaparak Hatayspor maçında 100. yıl formasıyla sahaya çıkacaklarını ve şehitleri anmak adına özel bir bant takacaklarını belirtti. Ayrıca tişört ve pankart hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti. Jojobet giriş yapın hoş geldin bonusu kazanın.

Transferle İlgili Sorulara Net Cevaplar!

Timur, A Spor yorumcusu Levent Tüzemen'in devre arası transferlerle ilgili yaptığı "çilekleri" var mı sorusuna yanıt vererek, "Yok. Biz konuşmuyoruz. Yok. Çok umut vermemek lazım. Bir takımımız var. İmkanlar ölçüsünde olursa... Ancak, çok umut vermemek lazım. Okan Hoca bu tarafa bakmıyor, demek ki istemiyor." ifadelerini kullandı. Jojobet sitesini ziyaret ederek bonus fırsatlarını kaçırmayın.

Okan Buruk'un transferle ilgili açıklamalarını da aktaran Timur, "Transfer biraz geç başlayacak. Oraya kadar düşüneceğiz. Elimizdeki oyuncuları da kullanmak istiyoruz. Birçok oyuncum var. Öncelikle onlardan faydalanmak isterim. Herkes kadrosunu güçlendirmek isteyecek. En mantıklı, en doğru şekilde bunu yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Derbisi Hakem Hatası ve Şampiyonluk Etkisi!

Erden Timur, Fenerbahçe ile oynanan derbideki hakem hatasının şampiyonluğu etkilediğini belirtti. "En önemli nokta, yine maalesef direkt sonuca tesir eden bir hata yapıldı maçta. Başka hatalar da oldu. Herkesin kabul ettiği bir hata var. Çok erken bir dakikada hem kart hem penaltı vardı." diyen Timur, Türk futbolundaki gerginliği azaltma çabalarının devam edeceğini ifade etti.

Erden Timur'un yaptığı bu açıklamalar, Galatasaray camiasında ve Türk futbolu gündemine dair önemli bir yankı uyandırdı.

Sponsorlu İçerik

12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14