Ankara'da MTA yerleşkesinde patlama

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde patlama yaşandı.

Ankara 20.10.2021, 15:13 İrem Durak
Ankara'da MTA yerleşkesinde patlama

Ankara'da MTA yerleşkesinde patlama

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde patlama yaşandı. Bölgede doğalgaz kesilirken, patlamadan sonra çıkan yangın söndürüldü. Ankara Valiliği'nden gerçekleştirilen açıklamada, herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmadığı belirtildi.

Ankara’da Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünün bahçesinde doğalgaz patlaması yaşandı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderilirken yaşanan doğalgaz patlamasından sonra çıkan alevlere müdahale edilerek söndürüldü.

Olayda can kaybı ve yaralanma olmadığı belirtilirken, güvenlik güçleri bölgede tedbirler alarak yolu araç trafiğine kapattı.

Valilik: Can Kaybı Ya Da Yaralı Yok

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı ya da yaralı olmadığı belirtildi. Açıklamada, "MTA Genel Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan doğalgaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması sebebiyle meydana gelen patlama sonucunda çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.

MTA'dan Açıklama

MTA Genel Müdürlüğü tarafından da Twitter'dan, "Kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır. Olaya müdahale edilmekte olup, kontrol altına alınmıştır" açıklaması geldi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36