Ankara En İyi Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktorları yani kısaca KBB, en sık gidilen doktorlardan biridir. Baş, boyun, burun, boğaz ve kulakla ilgili tüm hastalıklara bakan KBB doktorları her ne kadar fazla olsa da alanında uzman olanlar hep daha sık tercih ediliyor.

Ankara 22.03.2022, 13:44 Mehmet Kurt
Ankara En İyi Kulak Burun Boğaz Doktoru

Ankara'da KBB Doktorları

KBB alanında Ankara'da da oldukça fazla doktor bulunuyor. Kimisi hastanede hizmet verse de, kimileri de kendi kliniğinde hizmet veriyor. Bir kbb uzmanı olan Eda Çabuk Horoz da kendi kliniğinde hizmet veren doktorlardan biridir. Alanında uzman olan ve başarılı işler yapan Eda Çabuk Horoz, alanında tercih edilen doktorlardan biridir.

Eda Çabuk Horoz Kimdir?

Eda Çabuk Horoz, 1986 yılında Ordu'da doğmuş ve 2010 tarihinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Çeşitli illerde ve hastanelerde hizmet veren Doktor Eda, 2020 yılı itibariyle kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir. KBB uzmanı olan doktor, zamanla yüz estetiğinde uzmanlaşmış, özellikle burun estetiğinde güzel sonuçlar almaya başlamıştır.

Şimdi yalnızca Ankara'dan değil, Türkiye'nin her yerinden gelen hastalarına güven veren harika hizmetini sunuyor. Doktor Eda Çabuk Horoz hakkında daha fazla bilgi almak ya da randevu oluşturmak için web sayfasını ziyaret edebilir, iletişim numaralarından ulaşım sağlayabilirsiniz.

Eda Çabuk Horoz Adres Bilgileri

Eda Çabuk Horoz'un kliniğine gitmek ve muayene olmak isterseniz öncelikle telefonla randevu almanız tavsiye edilir. Ameliyat ve diğer muayene saatlerine denk gelirseniz bekleme süreniz hayli uzayabilir.

Neorama İş Merkezinin 10. katında bulunan kliniği Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alır. Pazar günü dışında her gün açık olan kliniğinden böylece randevu alıp muayene olabilirsiniz.

Eda Çabuk Horoz Hasta Yorumları

Hasta yorumları hep 5 yıldız olan Eda Çabuk Horoz, özellikle burun ve gözkapağı alanlarında yaptığı ameliyatlarında oldukça başarılıdır. Hastalarından da hep olumlu geri dönüşler ve yorumlar alan Doktor Eda'yı, eğer herhangi bir KBB doktoru arıyorsanız ve Ankara'da yaşıyor ya da ulaşım imkanınız varsa ziyaret etmeniz tavsiye edilir.

Özellikle ameliyat sonrası hastaların en büyük korkularıyken, Eda Hanımla bu korkuları yaşamadığını belirten hasta sayısı oldukça fazladır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12