‘Ankara Kahve Festivali’ Bugün Başlıyor

Ankara Coffee Festival bugün Bilkent Center’da başlayacak.

Ankara 01.10.2021, 14:31 İrem Durak
‘Ankara Kahve Festivali’ Bugün Başlıyor

Ankara Kahve Festivali’ Bugün Başlıyor

Ankara Coffee Festival bugün Bilkent Center’da başlayacak. Kahveseverlerin katılım sağlayacakları etkinlikte Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük gibi tanınmış isimler de sahne de olacak. Genç yetenekler ve Ankaralı müzik grupları da festivalde performanslarını sergileme imkanı bulmuş olacak. Etkinlik 3 Ekim'e kadar devam edecek.

Birbirinden nitelikli kahve lezzetleri, kahve dükkânları ve dünyaca ünlü markaları kahve tutkunlarıyla buluşturacak olan Ankara Coffee Festival, uzun bir süre sonra Bilkent Center’da kapılarını açacak… 1-2-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda yapılacak olan festivalde keyifli konserler, seminerler ile workshoplar ziyaretçilerle buluşturulacak. 24 canlı konserin yapılacağı Ankara Coffee Festival Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük gibi ünlüleri de sahnesinde ağırlayacak.  Genç yetenekler ve Ankaralı müzik grupları da festivalde performanslarını sergileme imkanı tanınacak. 

KAHVE KOKULU KONSERLER

Festival’de 1 Ekim Cuma günü; Boyalı Kuş, Arubaluba, Gipsy Pavillion, Sattas, Sinağrit Baba, Jabbar ve Bedük,

2 Ekim Cumartesi günü; Wu Wei Trio, Ege Çubukçu, Slugs Band, De Lejos, Goril Reggea Band, Tuğçe Doğu feat. No Spoon ve Can Bonomo,

3 Ekim Pazar günü ise; Depo Flamenco, Kara Ejderha, Melis Fiş, No Spoon, Demirabi, Ikaru ve Gökhan Türkmen sahne alarak müzik severleri coşturmaya çıkacak.

Ödüllü festivalin 5. senesi

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan “Varlıklarımız arasında bulunan Bilkent Center, bu yıl 25’inci senesini kutlayan Tepe Emlak Yatırım için çok önemli bir yeri bulunuyor. Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen, yenilenerek uluslararası renovasyon ödülü kazanmış olan, bünyesinde yer alan gastronomi merkezi Bilkent Station ile herkesin beğenisini kazanmayı başaran Bilkent Center, şehrin simgesi haline dönüşen festivallere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Hermes Creative Awards’tan 2019 senesinde 4 kategoride platin ödül kazandığımız ve bu yıl 5.sini düzenlemiş olduğumuz Ankara Kahve Festivali ile yine hizmet kalitesini en üst seviyede tutma bilinci ile birlikte, insana ve çevreye verdiğimiz saygı odağında ziyaretçilerimize keyifli anlar yaşatmaya devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Dolu dolu geçecek olan program ile ilgili konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin “4 senedir ana sponsoru olarak yer aldığımız Kahve Festivali, Ankara için meraklı bir şekilde beklenen bir serüven haline dönüştü. Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği gerçekleştirerek binlerce kahve tutkununu misafir etmiş olmanın gururunu yaşamaktayız. Pandemi nedeni ile ara verilen bu güzel festivali, sosyal mesafe kuralları içerisinde, Bilkent Center’da yeniden gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. 

Başkentlileri kahve ile buluşturacak olan bu festivale ulusal ve uluslararası onlarca marka katılım sağlayacak.

Festival katılımcıları; Arabica, Caffeine Coffee Roasters, Asai Chai, Coffee Clinic, Code Roastery, Capo Regime Celsius, Coffee Project, Espresso Perfetto, Espresso Cup, Kronotrop, La Marzocco, Lindt, Paper Coffee, Kuzgun9, Patiswiss, Parafina, Petra, Peca Coffee, SPX gibi markaların stantlarında keyifli bir vakit geçirebilecek.

Festivale katılım biletleri www.dsmbilet.com’da satışa çıkarıldı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04