Ankara Konya Arası Kaç Km? Araba, Otobüs ve Uçakla Yolculuk Kaç Saat Sürer?

Ankara ilinde oturan bireyler Konya’ya yolculuk yapmak istediklerinde bazı bilgileri araştırabiliyor.

Ankara 15.10.2021, 14:51 İrem Durak
Ankara Konya Arası Kaç Km? Araba, Otobüs ve Uçakla Yolculuk Kaç Saat Sürer?

Ankara Konya Arası Kaç Km? Araba, Otobüs ve Uçakla Yolculuk Kaç Saat Sürer?

Ankara ilinde oturan bireyler Konya’ya yolculuk yapmak istediklerinde bazı bilgileri araştırabiliyor. Özellikle iki il arasının kaç km olduğu bireylerin araştırdıkları ve merak ettiği konular arasında yer alıyor. Arabayla ya da uçakla ne kadar süre içinde ulaşılacağı da kişiler tarafından araştırılan konulardan biri haline geliyor. Ankara Konya arası kaç km? Araba, otobüs ve uçakla yolculuk kaç saat sürmektedir? Şehirler arası uzaklıkları ile ilgili olarak sizlere bazı detaylı bilgiler vereceğiz.

Ankara ve Konya Arası Kaç Km? Araba, Otobüs ve Uçak İle Kaç Saat Sürer?

Ankara ile Konya arasındaki mesafe merak edilebiliyor. Ankara ile Konya arası toplamda 262 km'dir. Bireyler 262 km yolu kendi araçları ile 3 saatte gidebilmekteler.

Ankara Konya Arası Kaç Km?

Ankara ile Konya arasındaki mesafeler kişilerin araştırdıkları konular arasındadır. Ankara'dan Konya'ya gitmek isteyen vatandaşlarımızın kaç km yol gideceği kişilerin merak ettiği bilgiler arasında yer alıyor. Bireyler 262 km yol gidilerek, Konya'ya kolay bir şekilde ulaşabilir.

Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Yolculuk Yapılır?

Arabayla yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarımız, 3 saat boyunca seyahat etmelidir. Otobüsle gitmek isteyen kişiler de yaklaşık olarak 4 saat yolculuklarını yapacaklardır. Uçakla seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın da 3 ile 4 saat arasında yolculukları biter.

Ankara Konya Arası Bilet

Ankara’dan Konya’ya özel araçlarıyla gitmek istemeyen vatandaşlarımız için birçok seçenek bulunuyor. Hem otobüs hem de uçak ile seyahat edebilme olanakları bulunur. Ancak uçak ile seyahatler çoğu zaman aktarmalı olmakta ve uzun sürmektedir. Sınır komşusu olduklarından ötürü direkt uçuşların olması biraz zor bir durumdur. Dolayısıyla genel olarak özel araçlar ya da otobüsler tercih edilerek yolculuklar gerçekleştirilir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03