Ankara’da beton mikseriyle belediye otobüsü çarpıştı

Belediye otobüsü ile beton mikserinin çarpıştığı anlar kameraya yansıdı.

Ankara 02.07.2022, 14:30 İrem Durak
Ankara’da beton mikseriyle belediye otobüsü çarpıştı

Ankara’da beton mikseriyle belediye otobüsü çarpıştı

Belediye otobüsü ile beton mikserinin çarpıştığı anlar kameraya yansıdı. Ankara'da bir lastik dükkanına girmeye çalışan beton mikserine belediye otobüsü çarptı.

Ankara'da lastik dükkanına girmeye çalışan beton mikserine belediye otobüsü çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kaza çevredekiler büyük panik yaşadı.

Kaza, sabah saat 09.00 sularında Mamak ilçesi Natoyolu Caddesi'nde yaşandı. Kızılay istikametine doğru ilerleyen 06 DY 1189 plakalı belediye otobüsü, sürücüsünün yol kenarında bulunan lastik dükkanına yanaştırmaya çalıştığı 06 CNV 82 plakalı beton mikseri ile çarpıştı. Kazanın yaşandığı yere polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Büyük paniğe neden olan kazada otobüste bulunan birkaç yolcuda hafif sıyrıklar olduğu belirtildi. Konuyla alakalı inceleme başlatılırken, kaza anı özel bir polikliniğin güvenlik kamerasına yansıdı.

"Vurmanın etkisiyle binadakiler camlara çıktı"

Kazanın etkisiyle irkildiklerini söyleyen Rasim Şen, "Kamyon lastikçiye yanaşıyordu. Dikkatsizce öne salınca otobüs de duramayıp çarptı. Ufak yaralılar vardı. Polisler geldi. Şimdi kayıtları inceliyorlar. Vurmanın etkisiyle binadakiler camlara çıktı. Vurma sesini duyduk. Geldik baktık çarpışmışlar. İlk anlarda herkes panik içerisindeydi. Yolcular aşağıya doğru koşuşturuyordu. Mikser yola çıkınca otobüste duramayıp vurdu" dedi

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03