Ankara’da Yaşaması En Keyifli 5 Yer

Başkent Ankara’da öne çıkan semtlerde yaşamınızı keyifli bir şekilde sürdürebileceğiniz ilgi çekici noktalar bulabilirsiniz.

Ankara 21.02.2022, 00:18 Mehmet Kurt
Ankara’da Yaşaması En Keyifli 5 Yer

Konut bakımından da en yüksek yatırımı almaya başlayan bölgeler Ankara’nın dokusunu en iyi şekilde hissedebileceğiniz lokasyonlardır.

  1. Yaşamkent

Yaşamkent, Ankara’nın en popüler semtleri arasındadır. Bölge içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda Ankara’nın en değerli yerleşim ve yaşam alanları içerisinde gösterilen Yaşamkent, 2013 yılında Çankaya Belediyesi’ne bağlanan yerlerdendir. 2000 yılının ilk çeyreğinde kurulan Yaşamkent, çevresindeki diğer mahallelerin de arsa değerini artırmayı başaran özel bir yerleşim merkezidir.

  1. Çayyolu

Ankara’nın en gözde bölgesi olarak tanımlanan Çayyolu markalı konut projeleri ve bahçeli villa konseptleriyle adından söz ettirenlerdendir. Çayyolu, Ümitköy, İncek ve Eskişehir yolunun kesiştiği Ankara’nın en popüler bölgeleri arasındaki Çayyolu, lüks kafeleri ve eğlence merkezleriyle de öne çıkanlardandır.

  1. Batıkent

Yenimahalle’ye bağlı olan Batıkent, Yenimahalle’nin büyük bir kısmını oluşturan bir bölgedir. Modern yapılaşma projesi olarak hayata geçirilen Batıkent, değeri her geçen gün artan bir semttir. Bu sebeple, konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlerin de son yıllarda dikkatini çeken bölgelerdendir. Batıkent’in Turgut Özal Mahallesi, Ankara’nın en gözde yerlerinden biri olarak gösterilir. Konforlu ve keyifli bir şekilde yaşayabileceğiniz farklı mimari dokusuyla dikkat çeken Batıkent, iyi planlanmış bir bölgedir. Karmaşık hale gelen yapılardan uzak durmak isteyenler Batıkent’i de inceleyebilirler.

  1. Tunalı

Tunalı Hilmi Caddesi olarak da geçen bu bölge Kuğulu Park’a ve eğlence merkezlerine yakındır. Nostaljik değeri olan özel pasajları ve ünlü markaların mağazalarıyla asla eskimeyen Tunalı, gece hayatıyla da ünlüdür. Bir dönem araç trafiğine kapalı olan Tunalı, gezip keşfedebileceğiniz birçok özel noktaya sahiptir.

  1. Esat

Uzun bir cadde olarak nitelendirilen Esat, insanların istedikleri birçok şeye kolayca ulaşabileceği canlı bir yerdir. Konut anlamında hem kira hem de satın almaya uygun olan Esat, merkezi bölgele arasındadır. Esat, Ankara’da yaşayabileceğiniz ve ulaşımı kolay olan yerlerdendir. Lokasyonunuzu değiştirmek istiyorsanız ve Esat gibi popüler bölgelere taşınmayı planlıyorsanız Ankara evden eve nakliyat firması seçimi için Armut’ta yer alan seçeneklere göz atabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:40
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:51
Yatsı 21:21