Başkentte minikler için yaz şenliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, yaz boyu devam edecek olan ‘Yaza Merhaba’ şenliklerine Batıpark Çocuk Kulübü ile start verdi.

Ankara 30.05.2022, 15:36 İrem Durak
Başkentte minikler için yaz şenliği

Başkentte minikler için yaz şenliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, yaz boyu devam edecek olan ‘Yaza Merhaba’ şenliklerine Batıpark Çocuk Kulübü ile start verdi. Ankaralı minikler, aileleri ile birlikte spordan dramaya, atölyelerden konserlere kadar birçok etkinliğe katılım sağlayarak hünerlerini sergiledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralı miniklerin zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişimlerine destek sağlamak amacıyla sosyal aktiviteler düzenlemeyi sürdürüyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bu bağlamda 5-13 yaş aralığında olan çocuklara yönelik Batıpark Çocuk Kulübü'nde 'Yaza Merhaba' şenliklerinin ilkini gerçekleştirdi.

BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ'NDE EĞLENCELİ DAKİKALAR

Mehter Takımı ve Ankara Seğmenleri'nin gösterileri ve Ankara Kent Orkestrası'nın konseri ile renkli görüntülere ev sahipliği gerçekleştiren Batıpark Çocuk Kulübü'nde; Modern Dans Grupları, İşaret Dili ve Karate Kata Grubu, Dünya Çocukları Drama Ekibi, Ront Grupları ve Batıpark Çocuk Korosu da sahne aldı.

Zumba ile hünerlerini sergileyen minikler eş zamanlı olarak ebru, makrome bileklik ve anahtarlık yapımı, yüz boyama ve eva baskı atölyelerine de katılarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

ŞENLİKLER YAZ BOYU DEVAM EDECEK

Havanın ısınmasıyla Ankara'nın her semtinde yaz şenlikleri düzenleyeceklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar, "Batıpark Çocuk Kulübümüzde 'Yaza Merhaba Şenliği'mizi başlattık. Bundan sonra Ankara'nın her semtinde bu tür etkinliklerimiz devam edecek, çocuklarımızı ve ailelerimizi bu faaliyetlerimize bekliyoruz" dedi.

Batıpark Çocuk Kulübü'nde düzenlenen şenliğe çocuklarının sosyalleşmesi amacıyla katıldıklarını belirten veliler ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdiler:

-Gül Durmuş: "Batıpark Çocuk Kulübü'nde düzenlenen etkinlikte çok eğlendim, bu tarz etkinlikler çocuklar için de oldukça faydalı."

-Büşra Gözağaç: "Pandemi dönemi sonrası düzenlenen etkinlik gerçekten çok güzel olmuş."

-Hatice Eminoğlu: "Çocuğumla beraber geldim ve çok eğleniyor, güzel vakit geçiriyoruz."

-Sibel Akkan: "Çocuklarımız ve bizler çok eğlendik, güzel vakit geçirdik."

-Canan Şencan: "Burada farklı etkinlikler oldu ve çocuklarımız hepsinde çok eğlendi ve tabii ki biz büyükler de çok eğlendik."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11