Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'i daha da kızdıracak Ankapark çıkışı geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katılmış olduğu canlı yayında Melih Gökçek döneminde yapımı gerçekleştirilen AnkaPark ile ilgili konuştu.

Ankara 25.08.2021, 19:39 İrem Durak
Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'i daha da kızdıracak Ankapark çıkışı geldi

Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'i daha da kızdıracak Ankapark çıkışı geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katılmış olduğu canlı yayında Melih Gökçek döneminde yapımı gerçekleştirilen AnkaPark ile ilgili konuştu. Yavaş, "AnkaPark'ın maliyetinin 750 milyon dolar olduğunu belirtmiştim, 801 milyon dolarmış" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir TV programına konuk oldu. Yavaş, programda Ankara'nın gündemi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkan Melih Gökçek döneminde inşa edilen ve sonrasında atıl duruma düşen Ankapark ile ilgili ilginç bilgiler paylaştı.

"TEDBİR KARARININ SÜRESİ BİTTİ"

Ankapark'ın maliyetinin önceleri milyon dolar olduğunu belirten Yavaş, bu konu ile ilgili olarak yanıldıklarını ve maliyetin 801 milyon dolar olduğunu söyleyerek, şu ifadelere yer verdi:

Ankapark'ın tedbir kararının süresi bitti. Kapandığında pandemi yoktu. Süre bittiği zaman ihtarı çektik. Burayı bıraktırdık. Orası çürüyor. Gittim tespit yaptırdım. Dışarda 111 milyon lira zararı var. Tahliye etmek istedik ama şahıs dava açtı. 6 katrilyonluk mal var orada.

"BELEDİYE İŞÇİLERİ DIŞARIDA BEKLİYOR HIRSIZ YAKALAMAK İÇİN"

Dosyada 111 milyon lira gerçekleşmiş bir zarar var. En az 30 tane kablo hırsızlığını mahkemeye verdik. Belediye işçileri dışarda bekliyor hırsızları yakalamak için. Bize teslim edilmiyor. Mahkemesi 13 Eylül'de. Bugün Beyefendi tweet atmış Mansur Yavaş batırdı diye."

"MALİYETİ 801 MİLYON DOLARMIŞ"

AnkaPark'ın maliyeti 750 milyon dolar demiştim hata yapmışım 801 milyon dolar oraya gömülmüş. Melih Gökçek daha önce sürekli değişik fiyatlar vermiş. Bu para Ankaralıların parası. Çin'deki bütün fabrikalar devletin. Parasını yatırınca her belgeyi veriyorlar. O tarihte alınan oyuncakların dinozorların fiyatını öğrenebilirsiniz

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:52
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:42
Yatsı 21:08