SMA hastalarına bağış kampanyaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastası olan çocukların valilik izni ile bağış kampanyalarının bilgilerini, resmi internet sitesinden duyurmaya ve yayınlamaya devam ediyor.

Ankara 21.05.2022, 23:30 İrem Durak
SMA hastalarına bağış kampanyaları devam ediyor

SMA hastalarına bağış kampanyaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastası olan çocukların valilik izni ile bağış kampanyalarının bilgilerini, resmi internet sitesinden duyurmaya ve yayınlamaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşlar, “https://www.ankara.bel.tr” adresinde bulunan ‘SMA'lı Çocuklarımıza Destek Sayfası’ kullanarak tedavi masraflarının karşılanması için destek olabilir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastası çocuğu bulunan ve tedavi masrafları için kampanya başlatan ailelere ulaşılmasını kolaylaştırmak için resmi internet adresi üzerinden destek veriyor.

Hayırsever vatandaşlar ile SMA'lı çocuğu bulunan aileler arasında aracılık görevi gören Büyükşehir Belediyesi, 52 güncel ilanı yayımlamayı sürdürerek bu desteğini devam ediyor.

SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN KÖPRÜ GÖREVİ

Valilik izni ile başlatılan bağış kampanyalarını "https://www.ankara.bel.tr"  internet adresinde bulunan 'SMA'lı Çocuklarımıza Destek Sayfası' bölümü üzerinden yayımlayan ABB, SMA'lı çocuklarla hayırseverler arasında köprü görevi de üstleniyor.

Türkiye'de ilk kez yeni evlenecek çiftler için ücretsiz SMA testi uygulamasını başlatarak örnek olan Büyükşehir Belediyesi, SMA hastası çocukların tedavi masraflarının karşılanması için de WEB sayfasında IBAN numaralarını paylaşıyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12