Uyuşturucu için böbreğini sattığı belirlenen şahıs ve ekibi yakalandı

Ankara’da 3 katlı bir villada esrar yetiştirdikleri belirlenen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara 20.05.2022, 23:30 İrem Durak
Uyuşturucu için böbreğini sattığı belirlenen şahıs ve ekibi yakalandı

Uyuşturucu için böbreğini sattığı belirlenen şahıs ve ekibi yakalandı

Ankara’da 3 katlı bir villada esrar yetiştirdikleri belirlenen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 470 adet Hint keneviri bitkisi bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri; M.Y., İ.A. ve M.A.Y. adındaki şahısların esrar yetiştirdikleri bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takibe almış oldukları şüphelilerin Çankaya'daki 3 katlı bir villayı uyuşturucu yetiştirebilmek için kullandıklarını bulan narkotik polisleri, villaya düzenlemiş oldukları operasyonla 3 şahsı yakalayıp gözaltına aldı. Operasyonda gerçekleştirilen aramalarda ise 470 adet Hint keneviri bitkisi ve yetiştirilmesinde kullanılmakta olan düzenekler ele geçirildi.

Böbreğini satıp uyuşturucu işine sermaye toplamış

Zanlılardan M.Y.'nin Almanya'da yaşamış olduğu esnada uyuşturucu yetiştirmeyi öğrendiği belirtildi. Zanlının uyuşturucu yetiştirme işine finans sağlamak içinse İran'da böbreğini sattığını ve vücudunda ameliyat izleri olduğu belirtildi.

Kaçak elektrik kullandıkları tespit edildi

Şahısların, esrar yetiştirme düzeneğinde kullanılan havalandırma kanalını inşaat işçisine yaptırdıkları, villanın elektriğini ise kaçak kullandıkları ortaya çıktı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03