Alevlerden kaçmak isteyen işçiler yangın merdiveninde mahsur kaldı

İstanbul Esenyurt'ta bir marketin deposunda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı.

Gündem 08.06.2022, 20:20 İrem Durak
Alevlerden kaçmak isteyen işçiler yangın merdiveninde mahsur kaldı

Alevlerden kaçmak isteyen işçiler yangın merdiveninde mahsur kaldı

İstanbul Esenyurt'ta bir marketin deposunda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Duman altında kalan binadaki işçiler, yangın merdiveninden kaçmak isterken, çıkış kapısının kilitli olması sebebiyle içeride mahsur kaldı.

Olay, dün saat 18.20 sıralarında Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı’nda bir binanın alt katında bulunan bir marketin deposunda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın kısa süre içinde büyürken, içerisinde işyerlerinin yer aldığı bina dumanla doldu. Binadan yükselen alev ve dumanı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

İçeride mahsur kalan yaklaşık 20 işçi yangın merdiveninden kaçmak isterken, çıkış kapısının kilitli olmasından ötürü dışarı çıkamadı. Kısa süre sonra olay yerine geçen itfaiye ekipleri, önce yangın merdiveninin kilidini kırıp mahsur kalan işçileri kurtardı, sonra ise yangını söndürdü.

Olay anını anlatan bir işçi ise, “Dün market deposunda kompresörün patlaması nedeniyle yangın çıktı. İçerdeki vatandaşlar yangın merdiveninden kaçmak istedi. Yangın merdiveni kilitli olduğu için dışarı çıkamadılar. Mahsur kalanlar o dakikalarda çığlık atıyordu” dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:52
Güneş 05:36
Öğle 13:00
İkindi 16:54
Akşam 20:15
Yatsı 21:51