AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler kapalı mı? Hafta içi AVM çalışma saatleri

AVM çalışma saatlerinde değişiklik meydana geldi. Kısmi kapanma ile beraber Türkiye'de yeni kısıtlamalar alındı.

Gündem 17.04.2021, 13:03 İrem Durak
AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler kapalı mı? Hafta içi AVM çalışma saatleri

AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler kapalı mı? Hafta içi AVM çalışma saatleri

AVM çalışma saatlerinde değişiklik meydana geldi. Kısmi kapanma ile beraber Türkiye'de yeni kısıtlamalar alındı. Ramazan ayı boyunca hafa içi sokağa çıkma saatlerinde uzama meydana geldi. Son alınan bilgiye göre AVM açılış ve kapanış saatleri de bununla birlikte güncellenmiş oldu. Peki AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler kapalı mı? Hafta içi AVM çalışma saatleri…

AVM çalışma saatlerinde değişiklik meydana geldi. Kısmi kapanma ile beraber Türkiye'de yeni kısıtlamalar alındı. Ramazan ayı boyunca hafa içi sokağa çıkma saatlerinde uzama meydana geldi. Son alınan bilgiye göre AVM açılış ve kapanış saatleri de bununla birlikte güncellenmiş oldu. Bu durumda hafta sonu AVM'ler açık mı yoksa kapalı mı? AVM çalışanları izinli mi sayılacak?

Koronavirüs vaka sayılarında meydana gelen artışların önüne geçebilmek için yeni önlemler alındı. Kısmı kapanma olarak da adlandırılan bu yeni önlemler kapsamında sokağa çıkma yasağı saatlerinde de değişiklik meydana geldi. Ayrıca işletmelerin de çalışma saatlerinde değişiklikler güncellendi. Ramazan ayının gelmesi ile beraber alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar da hafta sonları AVM'ler açık mı? Sorusu için cevap aramaya başladı.

AVM'ler kaçta kapanacak?

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Twitter'dan duyurmuş olduğu açıklamaya göre AVM ile cadde mağazaları saat 17:00'de, semt dükkanları için kapanma saatinin de saat 17:30'da olacak biçimde güncellendiğini söyledi. Avdagiç "Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasakları öncesi alışveriş için makul bir süre kaldı. Pandemiyi birlikte yeneceğiz" açıklamasındı gerçekleştirdi.

AVM'ler hafta sonu açık mı?

Kırmızı yani çok yüksek riskli şehirlerimizde hafta sonu 2 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına karar verilmişti. Karar sonrasında AVM'ler kapalı olacak? AVM'lerde bazı iş yerlerinin dışında kafeler, restoranlar ve iş yerleri kapalı.

AVM çalışanları hafta sonu izinli mi?

Kararın ardından AVM çalışanları da kendi durumlarını merak etmeye başladı. AVM’de çalışan personeller hafta sonu izinli mi? AVM'lerin kapalı olması ile birlikte AVM çalışanları da doğrudan izinli olacak. Hafta sonu iki gün izinli olan AVM çalışanları izinlerin senelik izinden mi düşeceğini sorgulamaya başladı. Hukukçular ise AVM çalışanlarının hafta sonu çıkmış oldukları izin yıllık izinden düşürülemez görüşünde olduklarını belirtti.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14