Büyükçekmece'de çocuğunun gözleri önünde darp edildi!

Büyükçekmece'de iki kişi, yol verme sebebini bahane ederek tartıştıkları otomobil sürücüsünü, eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye darp etti.

Gündem 23.04.2022, 12:52 İrem Durak
Büyükçekmece'de çocuğunun gözleri önünde darp edildi!

Büyükçekmece'de çocuğunun gözleri önünde darp edildi!

Büyükçekmece'de iki kişi, yol verme sebebini bahane ederek tartıştıkları otomobil sürücüsünü, eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye darp etti. Olaydan sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki verirken, saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. Sonrasında da ekiplerin çalışmaları sayesinde yakalanan magandalar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Büyükçekmece Hadımköy Yolu Caddesi Büyükçekmece istikametinde yaşandı. İddiaya göre, otomobilin sürücüsü ve yanındaki kişi, farklı bir otomobilin sürücüsü ile yol verme sebebi ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde iki tarafın kavgasına dönüştü. Kavgada 2 kişi, aracında eşi ve çocuğu da olan sürücüyü öldüresiye dövdü.

Kavga çevredekilerin araya girmesi ile son buldu. Sürücüyü darbettikten sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki gösterirken, saldırganlar olay yerinden ayrıldı. Olay sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Darbedilen sürücüsü, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu.

AYNI AKŞAM YAKALANDILAR

Yapılan şikayet sonrası plaka üzerinde ilçede çalışma başlatan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin adreslerini tespit etti. Adres tespitinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, 2 saldırganı da yakalayarak ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, rahat halleri adeta çıldırttı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36