Canan Karatay’ın 22 yaşındaki hali sosyal medyada gündem oldu

Prof. Dr. Canan Karatay vermiş olduğu sağlıklı yaşam tavsiyeleri ile gündemden düşmüyor.

Gündem 31.05.2022, 16:25 İrem Durak
Canan Karatay’ın 22 yaşındaki hali sosyal medyada gündem oldu

Canan Karatay’ın 22 yaşındaki hali sosyal medyada gündem oldu

Prof. Dr. Canan Karatay vermiş olduğu sağlıklı yaşam tavsiyeleri ile gündemden düşmüyor. Obezitenin zararlarıyla alakalı bulduğu her fırsatta önemli uyarılar yapan Canan Karatay, şimdilerde farklı bir konu ile gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz senelerde katıldığı bir televizyon programında gençlik fotoğraflarının yayınlandığı Canan Karatay’ın o halleri sosyal medyada ses getirdi.

Prof. Dr. Canan Karatay, bu defa verdiği sağlık önerileri ile değil gençlik fotoğrafları ile gündemde yer alıyor. Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın seneler önceki hali görenlerde şaşkınlık yaratıyor.

Canan Karatay'ın Gençliği

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Prof. Dr. Canan Karatay'ın yaklaşık 60 sene önceki çektirdiği fotoğrafı, şimdilerde sosyal medyada gündem haline geldi.

Fotoğrafın çekildiği yıllarda 22 yaşında olduğunu söyleyen Canan Karatay’ın gençlik hallerine birbirinden farklı yorumlar geldi.

Kimi Canan Karatay’ın bakışlarına atıfta bulunarak, “hiç değişmemiş, o zamanda aynıymış” yorumunu yaparken kimileri ise zamanın Prof. Dr. Canan Karatay’a acımasız davrandığını belirten yorumlarda bulundu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:36
Öğle 12:50
İkindi 16:41
Akşam 19:55
Yatsı 21:27