CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’dan açıklama

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, cumhurbaşkanlığı için yapılacak olan seçimde, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını altılı masaya danışacaklarını ifade etti.

Gündem 04.06.2022, 14:32 İrem Durak
CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’dan açıklama

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’dan açıklama

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, cumhurbaşkanlığı için yapılacak olan seçimde, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını altılı masaya da söyleyeceklerini belirterek, "Doğru aday Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Biz altılı masadan da aday olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin çıkmasını bekliyor ve istiyoruz" şeklinde konuştu.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, bir grup gazeteci ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Akıllı, toplantıda bulunan gazetecilerin, seçim güvenliğinden, cumhurbaşkanı adaylığına kadar, gündem ile ilgili sorularını yanıtladı.

Ankara'daki seçim güvenliği hazırlıklarının Haziran içerisinde bitirmeyi planladıklarını ifade eden Akıllı, milletvekilleri, parti yöneticilerinin de içinde bulunduğu bir seçim koordinasyon kurulu oluşturduklarını ifade etti.

Akıllı, bir anket yaptırmadıklarını fakat sahada karşılaştıkları tutumun geçmiş zamana göre olumlu olarak değiştiğini belirterek, "O kadar çok şikâyet eden insanla karşılaşıyoruz ki. Daha önceki gezilerimiz ve şu andakiler arasında kıyaslanamayacak kadar çok fark var" şeklinde konuştu.

Altılı masa hakkında "umut yaratan manzaralardan biri" yorumu yapan Akıllı, "Altılı masanın il ve ilçeler düzeyinde topluma yansıdığını özellikle seçim güvenliğine yönelik çalışmaların hızlandığını görüyoruz. Toplumda karşılık buldu" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:39
Öğle 12:50
İkindi 16:41
Akşam 19:52
Yatsı 21:22