CHP’li Altay TÜİK’i eleştirdi

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmada, enflasyon rakamları üstünden TÜİK'i sert sözler kullanarak eleştirdi.

Gündem 09.06.2022, 21:17 İrem Durak
CHP’li Altay TÜİK’i eleştirdi

CHP’li Altay TÜİK’i eleştirdi

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmada, enflasyon rakamları üstünden TÜİK'i sert sözler kullanarak eleştirdi. Altay," Temmuz ayında millet gerçek enflasyon ile bağlantılı bir maaş zam farkı alamayacak. TÜİK milletin sofrasında bulunan ekmeğe göz dikmiştir. Milletin sofrasındaki ekmeği alenen çalmıştır" şeklinde konuştu.

TBMM’de gerçekleştirdiği konuşmada TÜİK yetkililerini sert sözlerle hedef alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, şu ifadelere yer verdi:

* “TÜİK’in etkisiz yetkilileri, yetkisiz etkilileri milletin sofrasından ellerinizi çekin. Sizin açıkladığınız yanlış rakamlardan ötürü, Temmuz ayında millet gerçek enflasyon ile bağlantılı bir maaş zam farkı alamayacak. Bu vebaldir, bu ah almaktır.

* Bu milletin sofrasında bulunan ekmeği çalmaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden ilan ediyorum. TÜİK milletin sofrasında bulunan ekmeğe göz dikmiştir. Milletin sofrasında olan ekmeği alenen çalmıştır.”

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04