Deniz keyfinden sonra gelen hırsızlık şoku!

Akşam deniz keyfi yaptıktan sonra araçlarında uyuyan tatilciler hırsızlık şoku yaşadı.

Gündem 14.06.2022, 20:40 İrem Durak
Deniz keyfinden sonra gelen hırsızlık şoku!

Deniz keyfinden sonra gelen hırsızlık şoku!

Akşam deniz keyfi yaptıktan sonra araçlarında uyuyan tatilciler hırsızlık şoku yaşadı. Kapılarını ve pencerelerini açık bıraktıkları araçta uyuyunca hırsızların hedefi haline geldiler. Gençlerin, cep telefonları ve içerisinde bir miktar dövizleriyle pasaportlarının bulunduğu çantaları çaldılar.

Mushahidin Mücahid: "Tatilimiz zehir oldu"

Antalya'ya tatil için geldiklerini ve akşam deniz keyfi yaptıklarını söyleyen yabancı uyruklu üç arkadaş, kiraladıkları araçta uykuya dalınca hırsızların hedefi haline geldi. Sabah uyandıkların zaman cep telefonları ve içinde pasaport ile bir miktar dövizlerinin yer aldığı çantanın olmadığını fark eden arkadaşlar, polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızın yaptığı davranışı hoş bulmadıklarını belirten Afgan vatandaşı Mushahidin Mücahid, "Tatilimiz zehir oldu" ifadesini kullandı.

Hırsızlık olayı, Muratpaşa ilçesi varyantlar kısmındaki Beach Park'ta yaşandı. Tatil için Ankara'dan araç kiralayıp Antalya'ya gelen Mushahidin Mücahid (22), Ahmad Kenan Shams ve Faisal Jan Akrami (26), dün akşam saat 23.00'a kadar denize girdi. Ardından otoparktaki araçlarına giden üç arkadaş, havanın sıcak oluşu nedeniyle otomobilin cam ve kapılarını aralayıp uykuya daldı. Sabah kalktıklarında cep telefonu ve çantalarının olmadığını fark eden arkadaşlar, polisten yardım talep etti.

İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, gençlerin ifadesine başvurdu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç üzerinde parmak izi çalışması yaparken, şüpheli ya da şüphelileri arama çalışması başlatıldı.

"Tatilimiz zehir oldu"

Denize girdikten sonra araçlarında uyuduklarını ve sabah uyandıklarında hırsızlığa uğradıklarını fark ettiğini belirten Mushahidin Mücahid, çantalarında cep telefonları, bir miktar döviz ve pasaportlarının bulunduğunu söyledi. Yapılanı doğru bulmadığını ifade eden Mücahid, "Bizi çok zor durumda bıraktı. Tatilimiz zehir oldu. Pasaportlar olmadan ne yapacağız bilmiyorum" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36