Polis merkezine uyuşturucu getirirken yakalandı!

İstanbul Esenyurt'ta uyuşturucu ticareti yaptığı için gözaltında bulunan müvekkilinin yanına giden avukat, "Hem avukatıyım hem sevgilisiyim, yiyecek bir şeyler getirdim" sözleri ile içeriye girdi.

Gündem 09.06.2022, 17:18 İrem Durak
Polis merkezine uyuşturucu getirirken yakalandı!

Polis merkezine uyuşturucu getirirken yakalandı!

İstanbul Esenyurt'ta uyuşturucu ticareti yaptığı için gözaltında bulunan müvekkilinin yanına giden avukat, "Hem avukatıyım hem sevgilisiyim, yiyecek bir şeyler getirdim" sözleri ile içeriye girdi. Polisin arama yapması sonucu çikolata kutusuna gizli olan 2,4 gram uyuşturucu madde ele geçirince avukat gözaltına aldı.

İstanbul Esenyurt'ta, 3 Haziran günü avukat E.İ., Esenkent Gazi Turgut Aslan Polis Merkezi Amirliğinde "uyuşturucu imal ve ticareti" iddiası ile gözaltında olan müvekkili ve aynı zamanda sevgilisi olduğunu beyan ettiği A.G'yi ziyarete gitti.

İçeriye Uyuşturucu Sokmak İstedi

Polis merkezine gelen avukat E.İ., müvekkili için yiyecek bir şeyler getirdiğini ve bu yüzden görüşmek istediğini belirtip içeriye girmek istedi. Polisler, avukatın getirmiş olduğu yemekleri inceleyince çikolata kutusu içinde bir kağıt parçasına sarılı 2,4 gram ağırlığında uyuşturucu madde gördü.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Polis, avukat E.İ.'yi gözaltına alarak hakkında işlem başlattı. Avukat E.İ savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebi ile Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Ev hapsi alan E.İ adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:09
Güneş 05:44
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:48
Yatsı 21:17