Şanlıurfa’da Suriyeliler düğün konvoyu oluşturdu, Sosyal medya karıştı!

Şanlıurfa'da Suriyeli oldukları öne sürülen kişilerin oluşturduğu araç konvoyu şehri adeta ayağa kaldırdı.

Gündem 08.07.2022, 15:53 İrem Durak
Şanlıurfa’da Suriyeliler düğün konvoyu oluşturdu, Sosyal medya karıştı!

Şanlıurfa’da Suriyeliler düğün konvoyu oluşturdu, Sosyal medya karıştı!

Şanlıurfa'da Suriyeli oldukları öne sürülen kişilerin oluşturduğu araç konvoyu şehri adeta ayağa kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde araçlardan paralar ve Suriye bayrağı sallanmış olduğu görülürken, konvoyun geçişi esnasında yol kenarında toplanan onlarca kişi araçları tekmeleyerek slogan atarak yaşananlara tepkisini gösterdi. Şanlıurfa'da kayıt altına alınan görüntüler kamuoyunda da geniş yankı uyandırırken, çok sayıda kullanıcı videoları paylaşıp sosyal mecraları yorum yağmuru altına aldı.

Türkiye, Şanlıurfa'daki düğün konvoyunu konuşuyor. Suriyeli oldukları öne sürülen kişilerin oluşturduğu araç konvoyu şehrin ortasında dolar ve bayraklar sallayarak, korna çalıp geçti. Konvoydaki hareketler ise şehirde yaşayan vatandaşları bir hayli sinirlendirdi.

POLİSTEN KONVOYA TEPKİ GÖSTERENLERE BİBER GAZLI MÜDAHALE

Araç konvoyunun caddeden geçişi sırasında yolun kenarında toplanan onlarca kişi lüks araçlardan oluşan gruba sert tepki gösterdi. Polisin vatandaşlara yönelik biber gazlı mücadelesi tansiyonun iyiden iyiye artmasına neden olurken, yol kenarında bekleyen onlarca kişi Suriyelilerin trafikte seyrettiği araçları tekmeleyip, sloganlar attı.

TWITTER'DA KISA SÜREDE TT OLDU

Şanlıurfa'da kaydedilen görüntüler sosyal medyada da büyük ses getirdi. Çok sayıda kullanıcı, neden oluşturulduğu bilinmeyen konvoydaki araçlardan dolar ve bayrak sallanmasının vatandaşları tahrik ettiğini ifade ederken, yapılan paylaşımlar sonrasında "Suriyeliler" etiketi kısa sürede Twitter'da TT oldu.

İşte sosyal medya platformu Twitter'daki yorumlardan bazıları;

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:55
Güneş 05:35
Öğle 12:50
İkindi 16:42
Akşam 19:56
Yatsı 21:28