Şiddetten kaçmaya çalışan kardeşler yolcu otobüsünde yakalandı

Eskişehir'de bulunan evlerinden üvey babalarından şiddet gördüklerinden ötürü kaçmaya çalıştıkları belirtilen kardeşler yolcu otobüsünde muavinin bilet kontrolü yapması sırasında fark edildi.

Gündem 01.07.2022, 16:56 İrem Durak
Şiddetten kaçmaya çalışan kardeşler yolcu otobüsünde yakalandı

Şiddetten kaçmaya çalışan kardeşler yolcu otobüsünde yakalandı

Eskişehir'de bulunan evlerinden üvey babalarından şiddet gördüklerinden ötürü kaçmaya çalıştıkları belirtilen kardeşler 10 yaşındaki İlhan A. ile 9 yaşındaki Can A., Bursa'da saklanıp seyahat ettikleri yolcu otobüsünde muavinin bilet kontrolü yapması sırasında fark edilip, polise teslim edildi.

Batman’a gidebilmek için dün öğle saatlerinde Bursa Terminali’nden kalkan yolcu otobüsünün muavini, yolcuların biletlerini kontrol etmeye çalışırken arka koltuklarda saklanan 2 çocuğu gördü.

İki kardeşin, ailelerinden habersiz bir şekilde, Eskişehir’den otobüse binerek Bursa’ya geldiklerini öğrenen muavin, durumu polise açıkladı. Kardeşler İlhan ve Can A., İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde beklemekte olan polislere teslim edildi.

‘Üvey Babamızdan Kaçtık’

İki küçük kardeş, üvey babalarından şiddet gördükleri için Eskişehir’de bulunan evlerinden kaçtıklarını, polise gitmek isterken de yanlışlıkla Bursa’ya geldiklerini ifade etti. Can A., “Üvey babamız bize şiddet uyguluyor. Biz de evden kaçtık. Yurda gitmek için polise gelecektik. Yanlışlıkla Bursa’ya gelmişiz. Eve gitmek istemiyoruz” dedi. 2 kardeş, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10