Eşine sinirlendi evini yaktı

Ankara’da eşiyle tartışma yaşayan bir kadın sinirlerine hakim olamayarak oturdukları evi ateşe verdi.

Ankara 20.06.2022, 23:31 İrem Durak
Eşine sinirlendi evini yaktı

Eşine sinirlendi evini yaktı

Ankara’da eşiyle tartışma yaşayan bir kadın sinirlerine hakim olamayarak oturdukları evi ateşe verdi.

Ankara'da eşi ile tartışma yaşayan bir kadın sinirlerine hakim olamayarak oturdukları evi tutuşturdu. Evin olduğu apartmanı saran alevler itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, yangın çevrede bulunanların büyük panik yaşamasına sebep oldu. Küle dönen ev ise kullanılamaz hale geldi.

Olay, sabah saat 06:00 civarında Mamak'ın Türközü Mahallesi'ne bağlı bulunan Şehit Ayhan Babadağ Caddesi'nde yer alan Kadir Ağa Apartmanı'nda yaşandı. Alınan bilgilere göre eşiyle tartışma yaşayan bir kadın sinirlerine hakim olamayınca 2'inci katta yer alan dairelerini ateşe verdi. Kısa süre içinde büyüyen alevlerin ve dumanların 3 katlı binanın her yerini sarması sonucunda büyük bir panik yaşandı. Binadakilerin ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda şans eseri can kaybı, yaralanma ya da dumandan ötürü zehirlenme olmazken, konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. Yangın sonucu küle dönen ev ise tamamen kullanılamaz hale geldi.

“Erken uyarılma olmasaydı daha ciddi şeyler olabilirdi”

Olayın tanıklarında Kubilay Yıldırım, yangının büyük kargaşaya neden olduğunu belirterek, “Sabah saat 6 sularında gerçekleşti olay. Bağırma seslerine çıktım. Komşularımız bizi uyarana kadar yangın çıktığını bilmiyorduk. Alt komşularımız tartıştıktan sonra olmuş olay. Yeni evlenmişler zaten. Eşi evi yakıp gidiyor ama kocasının durumdan haberi yok. Çocuklar hep perişan oldu. Sonra gelip zararlarını konuştular. ‘Ne yapacağız, ne edeceğiz' dediler. Neden kavga ettiklerini bilmiyoruz. Sürekli bu evde kalmıyorlar zaten. İki-üç gün buradalar, bir hafta yoklar. Tanışıklığımız yoktu. Olayın ardandan itfaiye ekipleri, ambulanslar, polisler geldi. Müdahaleler yapıldı. Üst kattaki komşumuz biraz dumandan etkilendi. Erken uyarılma olmasaydı daha ciddi şeyler olabilirdi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:40
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:51
Yatsı 21:21