Husumetlisinin dükkanını basarak tabancayla öldürdü

Ankara'nın bir şahıs, dükkanını bastığı husumetlisine, beraberinde getirdiği tabancayla birçok kez ateş etti.

Ankara 19.07.2022, 16:25 İrem Durak
Husumetlisinin dükkanını basarak tabancayla öldürdü

Husumetlisinin dükkanını basarak tabancayla öldürdü

Ankara'nın bir şahıs, dükkanını bastığı husumetlisine, beraberinde getirdiği tabancayla birçok kez ateş etti.

Ankara'da bir kişi, dükkanını bastığı husumetlisine beraberinde getirdiği tabancayla defalarca ateş etti. Ağır yara alan 28 yaşındaki genç adam yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, katil zanlısını yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Olay 15 Temmuz günü Gölbaşı İlçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan Plevne Sokak'ta yaşandı. İddialara göre 41 yaşında olan H.C., daha önce alacak verecek meselesinden dolayı kavga ettiği Yener Ünal'ın (28) oto elektrik dükkanını bastı. Yanında getirmiş olduğu tabancayla dükkan içerisinde yer alan Ünal'a defalarca ateş eden H.C., sonrasında da kaçarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbar etmeleri üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yapılan ilk müdahaleden sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ünal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Zanlı H.C.'nin ise toplam 14 el ateş ettiği, kurşunlarından 6'sının Ünal'ın vücuduna isabet ettiği ve yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

"Başında ve vücudunda mermi izleri vardı"

Cinayetin tanıklarından çevre esnafı Caner Delikanlıoğlu, "Olay günü biz buradaydık zaten. Silah sesini duyar duymaz, esnaf arkadaşımızın yanına doğru çıktık. O sırada şahıs, arabasına binip kaçıyordu. Müdahale yapalım, kurtaralım diye dükkana girdik. Oradan çıkarttık, bez falan bulduk tampon yaptık. Biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olduk. O sırada da ambulans ve polis geldi. 5-6 el silah sesi duyduk. Keşke elimizden bir şeyler gelseydi, kurtarsaydık. İlk gittiğimizde yerde yatıyordu. Yerde kanlar ve cam kırıkları vardı. Başında ve vücudunda mermi izleri vardı. 5-6 el sıktığı için ilk başta kötüydü. Biz de orada ne yapacağımızı şaşırdık, şok geçirdik. Durumu ağırdı. Ertesi gün kardeşimizin vefat ettiğini duyduk. Bildiğimiz kadarıyla eski dükkanında bir husumet yaşamışlar. Tartışma büyümüş buraya kadar gelmiş. Eski dükkanında sorun yaşadığı için buraya taşınmış. Bir ay sonra da böyle hain bir saldırı gerçekleşiyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14