Beypazarı Süvari Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Güdül ile Beypazarı arasında bulunan bu güzelliğe ulaşmak oldukça basit.

Beypazarı 21.04.2022, 23:15 İrem Durak
Beypazarı Süvari Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Beypazarı Süvari Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Güdül ile Beypazarı arasında bulunan bu güzelliğe ulaşmak oldukça basit. Köprünün altında kaldığı için belki daha önce üstünden birçok kez geçmiş biri olarak şimdi burayı merak etmiş ve gitmek istiyor olabilirsiniz. Yaz aylarında sıcak havalarda suya girerek serinleyebileceğiniz ender yerlerden bir yer. İlk olarak gerçekleştirilen demir köprü bir süre kullanılmasının ardından arkasından bir başka köprü yapılıyor. O köprü de bir süre kullanılmasının ardından şu an aktif olarak kullanılan köprü inşası bulunuyor. 2. Yapılan köprünün görünümü tarihi bir köprü izlenimi vermekte.

Süvari köprüsüne nasıl gidilir?

Bu köprü Güdül-Beypazarı yolunda bulunuyor. Önceleri bu yoldan geçmişseniz kesin olarak bu köprünün üstünden geçmişsiniz demektir.

Süvari çayında kamp yapmak

Kamp için uygun bir yer, köprünün alt kısmında dere kenarında büyük bir arsa bulunmakta. Buraya istediğiniz kadar çadırı sığdırabilirsiniz. Burada bir gece kamp yaptım gece çakal sesleri duydum ama ayı izine felan rastlamadım. Tabi ki bu olmadığı anlamına gelmiyor. Burada yaban hayatı olma ihtimali çok yüksek bu yüzden kamp yaparken bunları da bilmeniz ve temkinli olmanızda fayda var.

Süvari köprüsünde ki imkanlar nelerdir?

Tamamen doğal bir alan olduğu için marker, wc yada çeşme gibi imkanlar bulunmuyor. Köprüye gelirken gün boyu ihtiyacınız olacak şeyleri yanınızda getirmenizi tavsiye ediyorum.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03