Halkbank EFT Saatleri ve EFT Ücretleri Nedir?

Halkbank cumartesi günü EFT olur mu? Halkbankta EFT ücretli mi? Halkbank EFT hesaba ne zaman geçer? Halkbank günlük EFT limiti ne kadar?

Halkbank 24.10.2020, 09:22
Halkbank EFT Saatleri ve EFT Ücretleri Nedir?

Her gün yüzbinlerce insan EFT yaparak birbirlerine para gönderiyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte EFT kullanımı her geçen gün artıyor. EFT, birbirinden farklı 2 banka arasında para transferi yapılmasına denir.

Çok cüzi ücretler ile EFT yapabilirsiniz. EFT ve Havale birbiri ile sürekli karıştırılmaktadır. EFT, 2 farklı banka arasında yapılan para tranferi iken havale aynı banka içinde yapılan para transferidir. Yani birbirlerinin tam tersidir.

Halkbank EFT Saatleri Nedir?

EFT yapmadan önce Halkbank EFT Saatleri Nedir öncelikle bunu bilmeliyiz. Günümüzde kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası, şüphesiz çok sayıda müşteriye sahip. Halk Bankası ile her gün yüzbinlerce EFT transferi gerçekleştiriliyor. EFT işlemi yapmak isteyen Halk Bankası müşterileri Halkbank EFT Saatleri Nedir? Sorusunun yanıtını arıyor.

Halk Bankası’nda gönderilen EFT’ler 5 ile 30 dakika arasında gönderilir. Hafta içi sabah 8:00 ile akşam 16:30 saatleri arasında EFT işlemi yapabilirsiniz. Bu saatler dışında yapılan tüm EFT’ler en yakın iş gününde işleme alınmak üzere sıraya alınır. Bu sebeple Halkbank EFT saatlerini kontrol etmeden EFT yapmanızı tavsiye etmiyoruz.

Halkbank Günlük EFT Limiti

Halkbank EFT Saatleri Nedir artık biliyorsunuz. Sıra geldi EFT yapmaya. Fakat EFT yapmanın da bir limiti var. Bu limit her yıl güncellenmektedir. 2020 yılı itibariyle günlük en fazla 150.000 TL tutarında EFT işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı gün içinde 150.000 TL’den fazla EFT talebinde bulunursanız işleminiz onaylanmayacaktır.

Bu nedenle Halkbank günlük EFT limiti hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Eğer bu limit size yetmiyorsa Halk Bankası müşteri hizmetlerini arayarak limit arttırma talebinde bulunabilirsiniz. Gerekli şartlar sağlandığında limitiniz arttırılacaktır.

Halkbank EFT Ücretleri

Her hizmette olduğu gibi EFT’de de ücretlendirme var. Halk Bank, sağladığı uygun EFT ücretleri ile müşterilerine destek oluyor. Halkbank EFT ücretleri aşağıdaki gibidir.

İnternet Bankacılığı: 7 TL

Banka Şubesi: 30 TL

Olarak ücretlendirilir. Daha ucuz olduğu için internet bankacılığı üzerinden EFT yapan kişi sayısı daha fazladır.

Bu yazımızda Halkbank EFT Saatleri ve EFT ile ilgili bilgilere yer verdik. Bu bilgiler sayesinde artık sizde kolaylıkla Halk Bankası üzerinden EFT yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11