Milad Mohammadi Adana Demirspor'da!

Türkiye'nin Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, sol bek pozisyonunda görev yapan İranlı futbolcu Milad Mohammadi'yi kadrosuna dahil etti. Transferle ilgili detaylar kulüp tarafından yapılan açıklamada duyuruldu.

Spor 27.01.2024, 17:55 Mehmet Kurt
Milad Mohammadi Adana Demirspor'da!

İranlı Yetenek Adana Demirspor'da!

Böylelikle Holiganbet bahis sitesinin Yukatel Adana Demirspor, tecrübeli sol bek Milad Mohammadi'yi renklerine bağlayarak takımın savunma hattını güçlendirmeyi amaçlıyor. Kulüp, Mohammadi ile 2,5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Kariyerindeki Başarılar,

Milad Mohammadi, daha önce Terez Grozny, KAA Gent ve AEK Atina gibi kulüplerde forma giydi. Kariyeri boyunca 254 maça çıkan İranlı oyuncu, 7 gol atarken, 17 asistle de takımına katkı sağladı. Adana Demirspor'un savunma hattına katılan Mohammadi'nin performansı merakla bekleniyor.

Milad Mohammadi Kimdir?

Bu arada Holiganbet Giriş adresine tıklayarak yeni futbol sezonunda Milad Mohammadi, İranlı profesyonel bir futbolcudur ve genellikle sol bek pozisyonunda görev yapmaktadır. İran Milli Takımı'nda da forma giyen Mohammadi, 29 Eylül 1993 tarihinde Tahran, İran'da doğdu.

Kariyerine İran'da başlayan Mohammadi, daha sonra yurtdışında farklı liglerde mücadele etti. Kariyerinin önemli dönemlerinden biri Rusya'nın Terek Grozny (şu anki adıyla Akhmat Grozny) takımında geçti. Ardından Belçika ekibi KAA Gent'e transfer oldu. Bu süreçte sol bek mevkisinde gösterdiği performansla dikkat çekti.

Milad Mohammadi'nin Türkiye'de Yukatel Adana Demirspor'a transfer olmasıyla Süper Lig'de mücadele etmeye başlamıştır. Mohammadi'nin hızlı, ofansif yeteneklere sahip bir sol bek olarak tanındığı bilinmektedir.

12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14