Bodrum Hazır Çim

Boş görünen bir bahçeyi yeşil bir cennete dönüştürmek her ev sahibinin hayalidir. Hazır çimler estetiğin ötesinde birçok fayda sağlayan hızlı çözümler sunar. Hazır çimi tercih etme kararı, evinizin dış alanının çekiciliğini, işlevselliğini ve çevresel etkisini önemli ölçüde artırabilir.

Tarım 29.05.2024, 14:41 Mehmet Kurt
Bodrum Hazır Çim

Bodrum hazır çimler düşünüldüğünde en ideal yerlerden biridir. Özellikle engebeli ve tuzlu suya bolca maruz kalan alanlar tohumla çimlendirme için uygun değildir. Hazır çimler çok daha pratik ve dayanıklı sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Bodrum hazır çim tercihi için yeterince ikna olmadınız mı? O zaman gelin diğer faydalara da birlikte göz atalım.

Bodrum Hazır Çim Tercih Etme Nedenleri

Hazır Çim Uygun Maliyetlidir

Çim döşemenin sanıldığından çok daha uygun maliyetli olduğunu fark etmek şaşırtıcı olabilir. Suni çim, kaldırım taşları ve kumtaşı gibi alternatifler kendi yararlarını sunarken, hazır çimle temas halinde metrekare başına ilk maliyet harcaması önemli ölçüde daha yüksektir. Kaplayacak geniş bir alanınız olduğunda, çimin faydaları, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçtiğiniz çeşit ne olursa olsun, çimin kesinlikle daha uygun fiyatlı bir seçenek olmasıdır.

Hazır Çimler Estetik Olarak Kusursuz Görünür

Emlak sektöründeki herkese sorun, yemyeşil çimlere sahip bir evin mülk alıcıları için bir avantaj olduğu konusunda hepsi hemfikir olacaktır. Çim döşemek, ister insanlara sıcak bir günde dinlenmek için serin bir yer sunması nedeniyle, isterse sadece güzelliği nedeniyle olsun, kaldırım çekiciliğini artırarak bir evin değerini artırır. Yakın zamanda yapılan bir anket, ev satın alanların çimli bir ev için yüzde 19'a kadar daha fazla para ödediğini ortaya çıkardı.

Güzel Bir Etkinlik Alanı Oluşur

Gerçek şu ki, serin çimenlerin üzerinde çıplak ayakla koşmak isteyen çocuklar, futbol oynayabilecekleri en iyi çim alanı arayan çocuklar ve öğle yemeği için piknik yapmak için rahat bir yüzey arayan bir aile her zaman olacaktır. Hazır çim, piknik, spor ve aile toplantıları gibi açık hava etkinlikleri için yumuşak, davetkâr bir yüzey sağlar. Ayrıca çocuklar ve evcil hayvanlar için güvenli ve rahat bir oyun alanı oluşturur.

Çim Alanlar Etrafı Soğutur

Çim alternatifleri ısıyı emer. Çimler, özellikle kaldırımların ve binaların ısıyı emdiği ve yaydığı kentsel alanlarda, çevre üzerinde serinletici bir etkiye sahip olabilir. Hazır çim, bu kentsel ısı adası etkisini azaltmaya yardımcı olarak sıcak havalarda dış mekân alanlarını daha konforlu hale getirebilir.

Hava Kalitesini İyileştirir

Çimlerin doğal bir filtre görevi görebildiğini ve havadaki toz ve kirleticilerin temizlenmesine yardımcı olduğunu biliyor muydunuz? Çim, yansıtıcı olmayan bir yüzey olduğundan, güneş ışığının rahatsız edici etkisi de yoktur. Tüm bitkiler gibi çimen de karbondioksiti emer ve fotosentez yoluyla oksijeni serbest bırakır. Sağlıklı bir çim, ev çevresindeki hava kalitesinin iyileştirilmesine, karbon emisyonlarının ve diğer kirleticilerin azaltılmasına katkıda bulunabilir.

Çimsaş, Bodrum hazır çim ihtiyaçları da dahil olmak üzere tüm Türkiye için hazır çim üretimi yapan bir firmadır. Siz de bahççe hayalleriniz için hazır rulo çim siparişi vermek istiyorsanız telefon numarası: +90 532 219 8435 mail adresi: [email protected] .

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:52
Güneş 05:36
Öğle 13:00
İkindi 16:54
Akşam 20:15
Yatsı 21:51