2022 Getir Maaşları Ne Kadar? 2022 Getir Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Özellikle pandemi ile insanlar arasında online alışverişler ve site alışverişleri artmıştır. Marketlerde ve restoranlarda da getir sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. İnsanların evlerine kapanmasıyla uygulamalara olan ilgi de arttığından getir bu dönemde popülerlik kazanmayı başarmıştır. Ülkemizde de tanınırlığı artınca getirin kurye ihtiyacı da paralel olarak artış göstermiştir Artan işler dolayısıyla getir kurye alımı artmıştır. Kurye alımı arttığından fiyat araştırmaları da artmıştır. Peki 2022 getir maaşları ne kadar? 2022 getir çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Ekonomi 05.03.2022, 13:54 Mehmet Kurt
2022 Getir Maaşları Ne Kadar? 2022 Getir Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Online sipariş verme döneminde pandeminin de hızlı ve kolay olması sebebiyle siparişlerde zirve noktalar görülmüştür. Özellikle iş arayanlar ve moto kurye olanlar fiyat bilgisini araştırmaya başladı.

Getir Moto Kurye Ne Kadar Maaş Alıyor?

Pandemi ile getir kurye işine olan merak artmıştır. Özellikle 2022 getir maaşları ne kadar? 2022 getir çalışanları ne kadar maaş alıyor? Soruları araştırılmıştır. Getir kuryeler bazı dönemlerde çok iyi kazanabilirler. Bu fiyat çalışma saatlerine ve çalıştıkları yere göre değişmektedir. Ortalama getir kuryeler saat başına 11 TL alırlar. Aynı zamanda bu maaşlar bahşiş ve çalışma performansına göre 15 bin TL’ye kadar da ulaşabiliyor. Bahşiş verme durumu mobil uygulamalar üzerinden müşteriler tarafından gerçekleştirilebilir. Kuryeye bahşiş vermek isteyen müşteriler bu sayede kolaylıkla bahşiş verebilir.

Getir Nedir? Kurucusu Kimdir?

Peki, 2022 getir maaşları ne kadar? 2022 getir çalışanları ne kadar maaş alıyor? Getir 2015 yılında kurulan bir uygulamadır. Nazım Salur tarafından kurulmuştur. Doğru yatırımlarla getir olağanüstü bir büyüme yakalamıştır. Girişim faaliyetleri sonucunda Dünyaya da açılmıştır. Getirin en önemli özelliklerinden birisi de siparişlerin çok hızlı bir şekilde gelmesidir. Özellikle uygulamada birçok kampanyanın olması da müşteriler tarafından tercih edilme sebebini arttırmıştır. Bu sayede de getir büyük bir yükseliş yaşamıştır. Getir markasının birçok farklı hizmet de bulunmaktadır. Bu hizmetler;

  • Getir
  • Su
  • Büyük
  • Yemek
  • BiTaksi
  • Çarşı

Bu şekilde markanın farklı hizmetlerinin bulunması da müşteriler tarafından tercih edilme olasılığını arttırmıştır.

Getir Kuryesi Nasıl Olunur?

Getir Kuryesi olabilmek için belirli koşulların gerçekleştirilmesi gerekir. Bu koşullar şu şekildedir:

  • Birey 18 yaşını doldurmuş olmalıdır.
  • Sicil kaydının temiz olması gerekmektedir.
  • A1 ehliyetin olması gereklidir. (En az 2 yıllık gerekli)
  • Sağlık sorunun olmaması gereklidir. (Sağlık kurulu raporuyla tescilli olmalıdır).

Getir Kurye Çalışma Saatleri Nasıldır?

Getir kurye çalışma saatleri değişiklik göstermektedir. Günde 4 saat ya da 15 saat çalışılan zamanlar olabilmektedir. Bu çalışma saatleri iş yoğunluğuna ve bölgesine göre değişim gösterir. Ayrıca iş durumuna göre çalışma saatlerinde düzenleme yapılır. Sabah, akşam ya da part time ve tam zamanlı çalışan kuryeler mevcuttur. Bu saatler hava koşullarına göre de değişebilmektedir. İşin gidişatına göre düzenlemeler yapılmaktadır.

Formun Üstü

Formun Altı

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:37
Öğle 12:50
İkindi 16:41
Akşam 19:54
Yatsı 21:25