Asgari Ücret Toplantısı için tarih belli oldu

Bugün Erdoğan tarafından gerçekleştirilen açıklamalardan sonra, gözler asgari ücretin tartışılacağı toplantıya döndü.

Ekonomi 28.06.2022, 16:40 İrem Durak
Asgari Ücret Toplantısı için tarih belli oldu

Asgari Ücret Toplantısı için tarih belli oldu

Bugün Erdoğan tarafından gerçekleştirilen açıklamalardan sonra, gözler asgari ücretin tartışılacağı toplantıya döndü. Erdoğan'ın açıklamalarından sonra kısa bir süre içinde toplantı tarihi belli oldu.

Uzun zamandır ekonomik olarak ülke olarak içinde bulunduğumuz zor durumların ardından asgari ücrette artışa gidilebileceği söylemleri vardı. Yaklaşık 3 ay önce gerçekleştirilen açıklamaların ardından asgari ücrete zam gelme ihtimalleri güçlenmişti.

Bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda asgari ücret konusundan bahsedilmişti. Erdoğan'ın açıklamalarının sonrasında da asgari ücret için ne zaman toplanılacağı belirlendi.

Asgari ücret toplantısı çarşamba günü gerçekleşecek

Erdoğan, bugün gerçekleştirdiği açıklamalarda asgari ücretin tekrardan değerlendirilmesini istediğini bildirmişti. Ek olarak istihdama olumsuz etki oluşturmaması durumunda artışın gerçekleşebileceği de gelen açıklamalar arasında bulunuyordu.

Yaptığı açıklamanın sonlarında ise Erdoğan, toplantının yakın bir tarihte yapılmasını beklediğini ve müjdeli haberler vermek istediklerini belirtmişti. Açıklamalardan kısa bir süre sonra da beklenen asgari ücret toplantısının çarşamba günü saat 14:00'te gerçekleşeceği bildirildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12