Kıyma fiyatları el yakmaya devam ediyor!

Son zamanlarda gıda fiyatlarına zam üstüne zam geliyor olması vatandaşların cebini yakmayı sürdürüyor.

Ekonomi 15.04.2022, 20:00 İrem Durak
Kıyma fiyatları el yakmaya devam ediyor!

Kıyma fiyatları el yakmaya devam ediyor!

Son zamanlarda gıda fiyatlarına zam üstüne zam geliyor olması vatandaşların cebini yakmayı sürdürüyor. Özellikle artış yaşanan enflasyon ile beraber et ürünlerinin fiyatlarında da yüksek rakamlar söz konusu. Market market kıyma fiyatlarını sürekli araştıran vatandaşlar, hangi markette indirimli fiyatların olduğunu da soruyor. Türkiye’de en fazla tercih edilen gıda ve perakende market zincirlerinde satışı yapılan kıyma fiyatlarına dair en güncel bilgilere haberimizde sizler için yer verdik.

Son aylarda hızlı bir şekilde yükselen enflasyonun sonucu olarak gıda ürünlerinin fiyatlarına da zam üzerine zam geldi. Çarşı Pazar gezen vatandaşlar hangi marketlerde hangi ürünün ne kadara satıldığına bakmaksızın alışveriş yapmıyor. Elinde bulunan ekonomik imkanları en iyi biçimde kullanmak isteyenler, kıyma satın alırken de indirim kampanyalarını yakın bir şekilde takip ediyor. Türkiye’nin en fazla tercih edilen ve yurdun dört bir tarafında bulunan perakende market zincirlerindeki kıyma fiyatları merak konusu oluyor. A101, BİM ve Migros gibi zincir marketlerde kıyam fiyatlarında da yüksek fiyat etiketleri görülürken, vatandaşlar bu marketler arasında en ucuza kıyma almak için büyük çaba sarf ediyor.

En Ucuz Kıyma Hangi Markette?

Türkiye’de bütçesine en uygun koşullarda gıda alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar, özellikle perakende market zincirlerini tercih ediyor. En ucuz kıymaya ulaşmanın yolu marketlerin indirim kampanyalarını takip etmekten geçiyor. Türkiye’nin dört bir yanında binlerce marketi bulunan A101, BİM, ŞOK ve Migros’ta satılan kıyma fiyatları gündem oldu. Vatandaşların yakından takip ettiği kıyma fiyatlarında hangi market daha ucuza kıyma satıyor. İşte market market dana kıyma fiyatları…

MİGROS – BİM – ŞOK Dana Kıyma Fiyatları

Ocak ayının son günlerinde gıda ürünlerinde indirim kampanyaları yapmaya devam eden büyük süpermarket zincirlerinde kıyma fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılıyor. Güncel indirim kampanyalarına bakıldığında Migros marketlerde satılan 500 g dana kıyma 22.35 TL etiketle müşterilere sunuluyor. BİM’de satılan dana kıymanın 400 grramı 20.50 TL’den alıcı buluyor. ŞOK marketlerde de 400 gram dana kıyma 22.90 TL fiyatla müşterilere sunuluyor. 1 kg dana kıyma fiyatlarına bakıldığında en ucuz kıymanın Migros marketlerde satıldığı görülüyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04