ASKİ Spor Türkiye Serbest Güreş Süper Lig'de şampiyon

ASKİ Spor Türkiye Serbest Güreş Süper Lig'de şampiyon olmayı başardı.

Spor 04.09.2021, 18:16 İrem Durak
ASKİ Spor Türkiye Serbest Güreş Süper Lig'de şampiyon

ASKİ Spor Türkiye Serbest Güreş Süper Lig'de şampiyon

ASKİ Spor Türkiye Serbest Güreş Süper Lig'de şampiyon olmayı başardı. Ankara Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda bugün yarı final ve final müsabakaları oynandı.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, yarı finalde ASKİ Spor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 8-2, İlbank da TEDAŞ'ı 9-1 mağlup etmeyi başardı.

ASKİ Spor ile İlbank arasında çekişmeli geçen final müsabakası 5-5 tamamlanırken, teknik üstünlükle ASKİ Spor şampiyon oldu. Üçüncülük müsabakasında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile TEDAŞ karşılaştı. Karşılaşma 5-5 tamamlanırken, teknik üstünlükle kazanmayı başaran İstanbul Büyükşehir Belediyesi üçüncülüğü kazandı. Grekoromen Güreş Süper Lig Müsabakaları, 4-6 Eylül tarihinde yine Taha Akgül Spor Salonu'nda yapılacak.

ASKİ Spor Genel Koordinatörü Abdullah Çakmar, şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söyleyerek, "ASKİ Spor Kulüp Başkanımız Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Mansur Yavaş'a bütün destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Sporcularımız ve antrenörlerimiz emeklerinin karşılıklarını almayı başardılar. Her platformda başarıya ulaşmak için mücadele etmekten çekinmeyen ASKİ Spor, Güreş Süper Ligi'ni de zirvede bitirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04