Aracının pedallarını karıştırınca 3 kişi yaralandı

Başkent Ankara’da aracının pedallarını karıştıran ehliyetsiz sürücü fren yerine gaza basınca cadde üstünde yer alan bir kahvehaneye daldı.

Altındağ 13.08.2021, 23:25 İrem Durak
Aracının pedallarını karıştırınca 3 kişi yaralandı

Aracının pedallarını karıştırınca 3 kişi yaralandı

Başkent Ankara’da aracının pedallarını karıştıran ehliyetsiz sürücü fren yerine gaza basınca cadde üstünde yer alan bir kahvehaneye daldı. 3 kişinin yaralanmasına neden olan kaza, güvenlik kameralarına takıldı.

Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Rüzgarlı Sokak'ta yaşandı. Vedat A. Kontrolünde olan 06 BUJ 771 aracıyla ara sokaktan caddeye çıktığı sırada fren yerine gaz pedalına bastı. Aracın hakimiyetini kaybeden şahıs, cadde üzerinde yer alan kahvehanede oturan insanlara çarptı. Bu kaza sonucu 3 kişi yaralandı. Olaydan sonra ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Kaza mahallinde yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, sürücü Vedat A.'nın ise ehliyetinin bulunmadığı öğrenildi. Vedat A.'ya 'ehliyetsiz olarak araç kullanmaktan ötürü para cezası kesildi. Kaza anı ise caddedeki bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla alakalı olarak soruşturma başlatıldı.

"Burada can pazarı yaşandı"

Kazanın mağdurlarından çevre esnaf Cevdat Eren ise kazada bir kişinin otomobil altında kaldığını belirterek, "Seyyar köfteciyim ben. Normalde tezgahın başında oturan bir insanım. Bir misafirimiz vardı. Onunla sohbet ediyorduk. Arkamı döndüm, kıyamet kopmuş. Benim seyyar araba havada dönerek takla atıyor. Arabayı süren acemiydi galiba. Virajı alamayınca fren yerine gaza batı. Bizi biçti gitti. İnsanlar panik halindeydi. Tabiri caizse can pazarı yaşandı burada. Normal bir olay değil bu. Gaza basınca önüne ne geldiyse kattı gitti. Benim araba pert oldu. Aynı kağıdı buruşturmuş gibi oldu. Orada çay içen insanlar vardı, onlarda kazadan zarar gördü. Birisine de altına aldı zaten. Şükür ki canımız sağ, ölen olmadı. Hafif yaralanan oldu sadece" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59