Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman, Hangi Gün Başlıyor?

İlk başladığında bomba etkisi yaratan Sadakatsiz dizisi 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Magazin 07.09.2021, 14:51 İrem Durak
Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman, Hangi Gün Başlıyor?

Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman, Hangi Gün Başlıyor?

İlk başladığında bomba etkisi yaratan Sadakatsiz dizisi 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Uçurumdan aşağı doğru yuvarlanan aracın içinde bulunan Asya ile Derin’in son durumu ile ilgili gelişmeler yakın bir şekilde takip ediliyor. İşte Sadakatsiz 2. yeni sezon ile ilgili bilgiler…

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un bulunduğu Sadakatsiz dizisi ilk sezon finalinin hemen sonrasında heyecan içerisine takipçileri tarafından yakın bir şekilde mercek altına alındı. Oldukça etkili bir oyuncu kadrosu ile her bölümde olay yaratmakta olan dizi izleyenlerden de her defasında tam not alıyor.

Sadakatsiz sezon finalinde en çok merak edilmiş olan olaylardan biri de birbirleri ile sözlü tartışmaya giren Asya ile Derin’in içinde yer aldığı aracın uçurumdan aşağıya yuvarlanması oldu.

Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İlk sezonu ile final gerçekleştiren Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonunun 2021 senesinin Ekim ayında başlaması bekleniyor. Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanacak.

Sadakatsiz dizisi sezon finalinde Asya’nın Derin’in hamilelik ile ilgili ortaya attığı yalanını gün yüzüne çıkarması ve iki kadın arasındaki yüzleşme herkesi şaşırttı. Asya ile Derin birbirlerine karşı kendilerini kanıtlamak isteseler bile her ikisi de geçmişlerinden kaçamayacaklarını anladı.

Çetin bir hesaplaşma içerisine giren ikili de Volkan’ın tüm sır perdelerini aralamak isteyecektir. Gerçek ve yalanın ihanet ve sadakatin son savaşından kimin galip geleceğine bakacağız. Asya mı yoksa Derin mi galip geliyor?

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:43
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:49
Yatsı 21:18