Bozkır Aslanı Celaleddin Dizisi Konusu, Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu!

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ATV kanalında yayın hayatına giriş yapacak.

Magazin 20.05.2021, 15:35 İrem Durak
Bozkır Aslanı Celaleddin Dizisi Konusu, Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu!

Bozkır Aslanı Celaleddin Dizisi Konusu, Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu!

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ATV kanalında yayın hayatına giriş yapacak. Dizinin yayın tarihi açıklandı mı, belli oldu mu? Dizinin oyuncu kadrosu ile konusunun yanında bir de her türlü detay haberimizde yer alıyor. Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde ünlü adlara da yer verilecek. İşte Bozkır Aslanı Celaleddin Dizisi Konusu, Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu!

ATV, tarihe damgasını vurmayı başaran ünlü kişilikler ile ilgili gerçekten de başarılı diziler ortaya koyuyor. Şu anda ise yeni bir diziyi yayınlama aşamasına gelmiş bulunuyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin konusu nedir?

Dizinin oyuncu kadrosu şu andan belli olurken yayın tarihi de merak konusu oldu. Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte diziyle alakalı olarak bilinmeyenler ve merak edilenler...

Bozkır Arslanı Celaleddin Konusu Nedir?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin konusu Celaleddin Harzemşah'a dayanmakta. Harzemşahlar Devleti'nin son padişahı olan Celaleddin, suikaste uğrayıp hayatını kaybetmiştir. 1199 ve 1231 tarihleri arasında yaşamını süren hükümdarın hayatı konu edilecek. Celaleddin Harzemşah'ın yaşamış olduğu olaylar ve girmiş olduğu savaşlar ile ilgili gelişmeler konu olacak. Bozkır Arslanı Celaleddin Oyuncu Kadrosu Dizinin oyuncu kadrosu içerisinde hem Türk hem de Özbek oyuncular yer alıyor. Emre Kıvılcım, Ege Atabek Uymaz, Ali Sinan Demir, Cemal Hünal, Kaan Yalçın, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ile Oğuzhan Yarımay Türk oyuncular arasında yer alıyor. Özbek oyunculardan ise Yulduz Rajabova, Javohir Zokirov, Alisher Uzoqov, Rano Shodiyeva ile Tohir Saidov'un yer aldığı belirtildi. Oyuncu kadrosunun bu denli zengin olması diziyi daha da güzel bir hale getirecek. Başrolde bulunan ünlü isimlerin yanı sıra birçok yeni ve başarılı ismin dizide yer alacağı belirtiliyor.

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin başlayacağı tarih henüz net bir şekilde belirlenmedi. Dizinin Haziran aylarında başlaması bekleniyor. Diziyle alakalı olarak en son gelişmelere sitemiz üzerinden ulaşabilmeniz mümkün.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36