Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Evlenmedikleri ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük olan sevgilisi Gülçin Karakaya ile nikah masasına oturduğu ile ilgili iddialar magazin gündeminin en fazla konuşulan konusu olmuştu.

Magazin 03.05.2021, 19:45 İrem Durak
Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Evlenmedikleri ortaya çıktı

Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Evlenmedikleri ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük olan sevgilisi Gülçin Karakaya ile nikah masasına oturduğu ile ilgili iddialar magazin gündeminin en fazla konuşulan konusu olmuştu. Programın konuklarından olan Ebru Yaşar’ın “Sen nikâhlanmışsın” söylemi üzerine Tatlıses, “Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana oldukça iyi bakıyor. Ben bu saatin sonrasında kimseye hesap verecek durumda değilim” şeklinde yanıt verdi. Fakat İbrahim Tatlıses'in henüz evlenmediği belirtildi. Peki, İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Evlenmedikleri ortaya çıktı.

“İbo Show”un cumartesi akşamı televizyonda yayınlanan bölümünde İbrahim Tatlıses sürpriz bir itirafta bulundu. Ünlü sanatçı öncesinde ‘asistanım’ dediği sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlenmiş olduklarını açıkladı. Ünlü sanatçı sözlerinin yankı bulmasından sonra da Kelebek’e açıklamalar yaptı. Karakaya ile resmi bir şekilde nikâh masasına oturmadıklarını söyleyen Tatlıses, “Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği” şeklinde konuştu. Öncesinde Adalet Tatlıses ve Ayşegül Yıldız ile resmi olarak nikâh masasına oturmuş olan Tatlıses, “Gülçin Karakaya ile ilişkinizi resmiyete dökecek misiniz” şeklinde yöneltilen soruya ise “Zaman ne gösterir bilinmez” cevabını verdi.

İbrahim Tatlıses’in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık olarak 2 senedir aşk yaşadığı söylenmişti. Usta sanatçının, sevgilisi Karakaya’yı, eski eşi Ayşegül Yıldız ile de tanıştırdığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses 68 yaşında, 7 çocuk bir de 9 torun sahibi.

Eşi İbrahim Tatlıses'ten 43 yaş küçük olan Gülçin Karakaya, şu an 26 yaşında. Gülçin Karakaya "imgulckarakaya" Instagram hesabı üzerinden paylaşımlar gerçekleştiriyor. İzmirli olan Gülçin Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu söylenmişti. İbrahim Tatlıses, aylar öncesinde gerçekleştirdiği bir paylaşımda Gülçin Karakaya'yı asistanı olarak duyurmuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35