Ankara'da 15 yaşındaki genç kıza dehşet anları

Ankara'da 17 yaşında olan T.Y., aralarında husumet bulunan 15 yaşındaki H.A. adlı kızı, erkek arkadaşı ile birlikte otomobile bindirerek götürdüğü ıssız yerde saldırdı.

Mamak 21.08.2021, 21:17 İrem Durak
Ankara'da 15 yaşındaki genç kıza dehşet anları

Ankara'da 15 yaşındaki genç kıza dehşet anları

Ankara'da 17 yaşında olan T.Y., aralarında husumet bulunan 15 yaşındaki H.A. adlı kızı, erkek arkadaşı ile birlikte otomobile bindirerek götürdüğü ıssız yerde saldırdı. Olay esnasında kıyafetlerini de çıkarttıran T.Y. ve erkek arkadaşının çekmiş olduğu görüntüler, sosyal medyada da paylaşılınca, jandarma olayla alakalı olarak inceleme başlattı.

Olay, Mamak ilçesinde yaşandı. T.Y, daha önce beraber kaldıkları yurttan tanışmış olduğu ve husumetli olduğu H.A.'ya barışma mesajı gönderip buluşmak istedi.

Akşam buluşma noktasına erkek arkadaşı ile birlikte gelen T.Y., birlikte H.A.'yı otomobile bindirerek ıssız bir yere götürdü. Burada da T.Y., H.A.'ya darp etti. Bu esnada erkek arkadaşı da cep telefonu kamerası ile görüntülerini çekti.

"AĞABEY YAPMA BEN ÖKSÜZÜM"

Videoda zorla kıyafetleri çıkarttırılan H.A.'nın, T.Y. tarafından saçından tutulup yumruklandığı görüldü. H.A.'nın videoyu çeken kişiye, "Ağabey yapma; çoluğun çocuğun var ağabey, ben öksüzüm" şeklindeki yalvarması da duyuldu.

Görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. H.A.'nın korktuğu için şikayetçi olmak istemediği öğrenilirken, olayın ardından kayıplara karışan T.Y. ve erkek arkadaşının bulunması için çalışmalar sürüyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03